Πετράκης: «Δεν είναι δυνατό να είμαστε ικανοποιημένοι, έπρεπε να κερδίσουμε»

Newsroom
Πετράκης: “Έπρεπε να κερδίσουμε”

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την εντός έδρας ισοπαλίας του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να είχε πάρει το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης παραχώρησε δηλώσεις μετά την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με 1-1 με τον Ατρόμητο και εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα έπρεπε να έχουν πάρει το παιχνίδι, αφού τους άξιζε με βάση την προσπάθεια που έκαναν και την εικόνα που είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Δεν είναι δυνατό να φεύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο με αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Βλέπουμε μπροστά και προχωράμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Ο Λ¨εβαδειακός έπρεπε να κερδίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα