Άρης: «Γεμάτη» αποστολή για Καραϊσκάκη αλλά το πλάνο θα έχει αλλαγές

Άρης: «Γεμάτη» αποστολή για Καραϊσκάκη αλλά το πλάνο θα έχει αλλαγές

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα (2/4, 21:00) με τον Ολυμπιακό και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά το ενδεχόμενο αλλαγών στο αρχικό σχήμα είναι αρκετά πιθανό.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία Μάνου Γκαρθία, εκτός αποστολής είναι και ο Λούκας Ρουπ ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης γι’ ακόμη 3-4 εβδομάδες λόγω της θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, οι διεθνείς δεν πρόλαβαν περισσότερες από δύο προπονήσεις. Μάλιστα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά προπονήθηκε μόνο σήμερα (1/4) και το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Για την ακρίβεια στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταριντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Τόλη Τερζή, ο Μάριος Σιαμπάνης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο παιχνίδι κι εφόσον συμβεί αυτό θα είναι ο τρίτος διαδοχικός αγώνας στον οποίον θα έχει θέση βασικού. Η τετράδα της άμυνας επίσης προβλέπεται να αλλάξει κατά τα 2/4. Στη δεξιά πλευρά ο Σαλέμ Εμπακατά είναι ο επικρατέστερος, ενώ στην αντίστοιχη αριστερή λογικά θα αγωνιστεί ο Μάρβιν Πίρσμαν καθώς ο Μπράντλεϊ Μαζικού έχασε σχεδόν όλο το στάδιο της προετοιμασίας. Στο κέντρο της άμυνας, δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο των Φαμπιάνο-Μπράμπετς.

Τα βασικά ερωτηματικά αφορούν τον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς ο προπονητής του Άρη δοκίμασε σχήμα με δύο αμυντικούς χαφ (Ετέμπο-Ντουκουρέ) αλλά και αντίστοιχο με τον δεύτερο ως μοναδικό κόφτη και τους Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία σε ρόλο εσωτερικών μέσων. Στα επιθετικά άκρα, ο Ράφαελ Καμάτσο διεκδικεί φανέλα βασικού και στην άλλη πτέρυγα Ιτούρμπε και Χριστοδουλόπουλος έχουν τις ίδιες πιθανότητες ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Άντρε Γκρέι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα