Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (31/03) στο Gazzetta

Newsroom
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα από το Gazzetta

bet365

Η κατάσταση που έγινε και πάλι άνω-κάτω μετά τους ορισμούς των διαιτητών για την δεύτερη αγωνιστική των Play-offs και το προβάδισμα τίτλου για τις κοπέλες του Ολυμπιακού μετά το διπλό στην Λεωφόρο στα... χτυπήματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με ΕΠΟ και ΚΕΔ λόγω των ορισμών - Τεράστια νίκη για τις κοπέλες του Ολυμπιακού στην έδρα των «πρασίνων»

Sport Day: «Σπίτια τους», έξω φρενών στον Πειραιά με Μπαλτάκο, Μπένετ και Μάνταλο, μετά και από τους νέους ορισμούς διαιτητών. Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη! Σταντ-μπάι για την θέση του σέντερ φορ ο Τσούμπερ.

Live Sport: Ποδόσφαιρο, απέραντο φρενοκομείο! Αγκαλιά με τον τίτλο! Θρυλικός θρίαμβος (60-66) των κοριτσιών του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, 3-1 τον ΠΑΟ και κούπα την Κυριακή! Για το 13-0, για το γόητρο! Ολυμπιακός - ΠΑΟ (NS Prime, 21:30) για την Ευρωλίγκα. Αμφίβολος ο Κάνααν, χωρίς τρεις οι «πράσινοι».

Φως των Σπορ: Ψυχάρες για Κούπα! Τα κορίτσια του Ολυμπιακού με ανατροπή κέρδισαν στη Λεωφόρο 66-60 τον Παναθηναϊκό. Ένα είναι το κίνητρο... Ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ περιμένει απόψε (21:30, NS Prime) τον ΠΑΟ και με την ώθηση του κόσμου είναι έτοιμος να τον κερδίσει για 13η σερί φορά.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Παρέμβαση Μητσοτάκη! Η UEFA καθαρίζει την βρομιά! Έγιναν ρεζίλι ο Μπαλτάκος και η παρέα του! «Ο Σαββίδης έλεγε στη σύσκεψη για Λευκορώσο» σχετικά με την επιλογή του Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, «Ανίκανοι εντολοδόχοι οι Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι, να πάνε σπίτια τους».

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Σε παράκρουση οι «εξυγιαντές» για Κουλμπάκοφ - Κρίνεται σήμερα για τρεις στην ΑΕΚ

Ώρα των Σπορ: Η μέρα της κρίσης! Πρόβλημα με τον Βίντα, που έχει μία κάκωση στο γόνατο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Προπόνηση που κρίνει οριστικά την παρουσία των Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Φαν Βέερτ, η σημερινή στα Σπάτα.

Metrosport: Μαχητές! Η νοοτροπία που έλειψε και πρέπει να έχει ο Άρης στα επόμενα τρία παιχνίδια μέχρι τη διακοπή. Γελάει ο κόσμος! Σε μόνιμη παράκρουση οι «ερυρθόλευκοι»... εξυγιαντές μετά τις αθλιότητες με τον Κρούζλιακ και τον Μίχελ, «ανακάλυψαν» επιρροή Ιβάν Σαββίδη για τον ελίτ Κουλμπάκοφ, που ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, επειδή είναι Λευκορώσος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα