Στην αντεπίθεση ο Μπαλτάκος: «Δεν ακολουθώ κανένα, επιβάλω τον δικό μου ρυθμό και κερδίζω»

Στην αντεπίθεση ο Μπαλτάκος: «Δεν ακολουθώ κανένα, επιβάλω τον δικό μου ρυθμό και κερδίζω»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με κάνεναν και πως η απάντηση της ομοσπονδίας στις επιθέσεις που δέχεται θα είναι θεσμική.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος προέβη σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν και ότι η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις που δέχεται θα είναι μόνο θεσμική.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ:

«Η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται θα είναι θεσμική και μόνο θεσμική. Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου. Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα