Χάτζι: «Δεν με άφησαν να έρθω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Χάτζι: «Δεν με άφησαν να έρθω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γκεόργκε Χάτζι μίλησε στον «Κόσμο των Σπορ» για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, που δεν έγινε ποτέ, αλλά και για την Ραζβάν Λουτσέσκου, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του.

Ο προπονητής της Φαρούλ και μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ρουμανίας, Γκεόργκε Χάτζι μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κόσμος των Σπορ» με αφορμή την παρουσία στην Θεσσαλονίκη για το φιλικό της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Εκείνος αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, που δεν έγινε ποτέ τελικά, τονίζοντας πως δεν τον άφησαν από την τότε ομάδα του, όσο και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, που επισήμανε πως βαδίζει στα... χνάρια του πατέρα του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την οικογένεια Λουτσέσκου: «Ο Μιρτσέα ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο και σαν προπονητής έχει κερδίσει πολλά πράγματα. Ο Ραζβάν δείχνει να βαδίζει στο μονοπάτι του, έχει πολλές επιτυχίες και εμπειρίες και πιστεύω ότι έχει κάνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ χαρούμενους».

Για τα στοιχεία που τον έκαναν τόσο καλό: «Είναι σημαντικό να έχεις ταλέντο, να αγαπάς το ποδόσφαιρο και να είσαι παθιασμένος με αυτό που κάνεις».

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ: «Αυτό ήταν πριν πολύ καιρό. Δεν ήταν γραφτό να συμβεί, έτσι είναι η ζωή. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Βαρδινογιάννη, προσπάθησε να με πάρει αλλά δεν με άφησαν να φύγω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα