ΠΑΟΚ για Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»

ΠΑΟΚ για Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»

Newsroom
ΠΑΟΚ για Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία ανάρτηση συγχαίροντας την Εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών για την επιτυχία της να προκριθεί στα τελικά του Euro U19 και φυσικά δεν παρέλειψε να «καυχηθεί» για την μεγάλη συνεισφορά που είχα τα δικά του παιδιά σ' αυτή.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Κ19, που πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία και μάλιστα μέσα στην έδρα της την Τρίτη (28/03), «σφραγίζοντας» έτσι την συμμετοχή της στα τελικά του Euro U19, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι (3-16 Ιουλίου) στην Μάλτα.

Φυσικά, ο «δικέφαλος του βορρά» εξήρε και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του, αφού τόσο ο σκόρερ του χθεσινού τέρματος της ομάδας, Σμυρλής όσο και αυτός που έδωσε την ασίστ, Κούτσιας, προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, οπως δηλαδή και τα 7/11 της ενδεκάδας με την οποία ξεκίνησε χθες ο Τάσος Θέος (Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Τασιούρας, Τσίκος, Σπυράκος, Γκούμας, Τζίμας), αλλά και οι δύο από τις αλλαγές του (Σμυρλής, Δεληγιάννης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα