Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/03) στο Gazzetta

bet365

Η σημειολογία της μαύρης φούστας που πέταξε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο, η τεράστια εμφάνιση του Παπαγιάνη κόντρα στην Μπάγερν και ο «αγώνας» των Μουκουντί, Ίνγκασον και Κουλιεράκη για το ντέρμπι στα... χτυπήματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Η μαύρη φούστα και η φασιστική ιδεολογία - Η ΕΠΟ σε FIFA και UEFA για Μαρινάκη και Καραπαπά

Sport Day: Μόνο αλήθειες! Μαύρη σαν τον Μπαλτάκο! Η σημειολογία της φούστας, η επιλογή του χρώματος των μελανοχιτωνων και των πάσης φύσεως φασιστών προκειμένου να υπογραμμιστεί η ακροδεξιά ιδεολογία του προέδρου της ΕΠΟ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το ποδοσφαιρικό παρακράτος. Να κάνει τη διαφορά! Ο Μπερνάρντ έχει αφήσει πίσω του ντεφορμάρισμα και πρόβλημα στο νεφρό.

Live Sport: Γίγαντας! Αυτός, μάλιστα, είναι ο BIG Παπαγιάννης που μπορεί να ηγηθεί του εξάστερου. Μυθική εμφάνιση με 24 πόντους και 100% ευστοχία (7/7 2π. 3/3 3π. και 1/1 βολ.), 11 ριμπάουντ, τρία κοψίματα και 40 στο σύστημα αξιολόγησης. Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA παραπέμπφθηκαν πρέοδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ!

ΦΩς των Σπορ: Ο Γιώργος Μασούρας στο «Φως»: «Τα πάντα για τίτλο και Εθνική». Οι ειδικοί (Γιάννης Πετράκης, Χρήστος Αγγελής) μιλούν για τον Πήλιο, που έκλεισε στον Ολυμπιακό.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Πρίγκιπας» του Κλίνσμαν! Ο Χουάνγκ τρελαίνει την Κορέα! Ρίγος! Αυτές είναι οι ευαισθησίες του Μαρινάκη κόντρα στις... ύαινες και στους ζητιάνους.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Παλεύουν Μουκουντί, Ίνγκασον, Κουλιεράκης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Metrosport: «Τρέχει» για Τούμπα! Γεμίζουν τα Σπάτα σήμερα επιστρέφουν οι διεθνείς. Ο Μουκουντί το παλεύει σαν θηρίο και ο Αλμέιδα θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ώρα των Σπορ: Βράχοι με καρδιά! Ίνγκασον και Κουλιεράκης κάνουν τα πάντα για να είναι παρόντες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα στον Λουτσέσκου που φτιάχνει πλάνο υπολογίζοντας την παρουσία τους. Ούτε βήμα πίσω! Αμετακίνητος στις θέσεις του ο Άρης για Μπαλτάκο και Μπένετ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα