Μπιλίρης: «Ο Αρης επιθυμεί καλύτερους διαιτητές»

Μπιλίρης: «Ο Αρης επιθυμεί καλύτερους διαιτητές»

Newsroom
MPILIRIS

bet365

Ο Παναγιώτης Μπιλίρης που εκπροσώπησε τον Αρη στη σύσκεψη της ΕΠΟ, μίλησε για τη θέση των «κίτρινων».

Για τη χθεσινή (27/3) συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ μίλησε στην ΕΡΤ 3 ο Παναγιώτης Μπιλίρης, αντιπρόεδρος του Αρη που εκπροσώπησε τους «κίτρινους» στη σύσκεψη που έγινε. «Νομίζω ότι δεν ήταν τόσο επεισοδιακό αυτό το 4ωρο. Ολες οι ομάδες συμφώνησαν ότι επιθυμούν καλύτερους διαιτητές και δεν είναι ευχαριστημένες από τη διαιτησία. Αυτό εισέπραξα εγώ όσο ήμουν μέσα. Είχε και πράγματα ουσίας η σύσκεψη», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για τη «θέση» της ομάδας του. «Είναι συγκριμένη. Επιθυμούμε καλύτερους διαιτητές. Αν δεν μπορούν τότε να αποχωρήσουν. Ουδείς αναντικατάστατος».

Για το αν μίλησε με τον Τάκη Μπαλτάκο, πρόεδρο της ΕΠΟ, σχολίασε πως «απευθύνθηκα μόνο στον Μπένετ. Του είπα «αν δεν μπορείτε να φέρετε καλούς διαιτητές τότε να αποχωρήσετε. Η αντίδραση του Αρη είναι ξεκάθαρη κ έχει εκφραστεί από τον Κύριο Καρυπίδη. Στο μέτρο που μπορεί η ΠΑΕ θα αντιδράσει. Είτε με ανακοινώσεις είτε με περισσότερες επισκέψεις στον κύριο Μπένετ για να διαμαρτυρηθεί, όσο μπορεί θα αντιδράσει». Υστερα του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν πιστεύει ότι θα βελτιωθεί το πρόβλημα με τις διαιτησίες. «Θεωρώ ότι θα δούμε καλύτερους διαιτητές από αυτούς που έχουμε δει ως τώρα. Οι διαιτητές ελίτ απασχολούνται και στα δικά τους πρωταθλήματα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το θέμα είναι να χρησιμοποιούνται διαιτητές Α κατηγορίας από τα ανεπτυγμένα πρωταθλήματα».

Οσο για το αν μετέφερε στον Θοδωρή Καρυπίδη τα όσα συνέβησαν ανέφερε ότι «δεν μίλησα ιδιαίτερα με τον κύριο Καρυπίδη λόγω και της διαφοράς ώρας, αλλά και του ταξιδιού του. Αύριο θα βρεθούμε μαζί και θα συζητήσουμε δια ζώσης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα