ΠΣΑΤ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του»

ΠΣΑΤ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του»

Newsroom
psat

bet365

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσερχόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σημερινή (27/3) συνάντηση, απευθύνθηκε προς συγκεκριμένη μερίδα δημοσιογράφων που ήταν παρόντες και τους είπε: «Όλα τα σκ...α μαζεμένα».

Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα και μεταξύ άλλων ζήτησε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Super League «να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διευκρινίσει σε ποιους αναφερόταν το επονείδιστο σχόλιό του, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα (27/3), για τη συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ της Super League με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Το βίντεο, στο οποίο και φαίνεται και ακούγεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατευθυνόμενος προς την είσοδο των γραφείων της ΕΠΟ, να ξεστομίζει μία απαράδεκτη φράση, μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, αναρτήθηκε στην πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων, με τίτλο «Μαρινάκης σε δημοσιογράφους», λίγη ώρα αφού είχε εισέλθει στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού.

Καθώς εκπροσωπεί όχι μόνον έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας ως ιδιοκτήτης και πρόεδρός του, αλλά διατελεί και πρόεδρος ενός κορυφαίου θεσμικού αθλητικού φορέα, του Συνεταιρισμού του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Super League), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ευελπιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα υπέπιπτε σε ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα, αυτό της προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας των παριστάμενων δημοσιογράφων, αλλά και της ασέβειας προς το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών που επιτελούν στο σύνολό τους.

Επιφυλασσόμαστε για νέα τοποθέτηση, μετά τη διευκρίνιση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα