Ιωνικός: «Δώστε τα χρήματα που δικαιούμαστε ή αναβάλλετε τις προεκλογικές εκδηλώσεις στη Νίκαια»

Ιωνικός: «Δώστε τα χρήματα που δικαιούμαστε ή αναβάλλετε τις προεκλογικές εκδηλώσεις στη Νίκαια»

Ο κόσμος του Ιωνικού

bet365

Οι οπαδοί του Ιωνικού, για ακόμη μια φορά... φωνάζουν για τα χρήματα που δικαιούται και δεν του έχουν καταβληθεί. Μάλιστα, καλεί τους πολιτικούς να μην κάνουν προεκλογική εκστρατεία στη Νίκαια.

Οι οπαδοί του Ιωνικού με ανακοίνωσή τους παίρνουν θέση για την «κατάφορη αδικία από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα... όσον αφορά στο θέμα της καταβολής των χρημάτων από το στοίχημα.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Κάπου εδώ, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας, θα σας προτείναμε να αναβάλλεται τις προεκλογικές εκστρατείες και εκδηλώσεις σας στις περιοχές μας, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουμε εμείς. Όλα αυτά εώς ότου ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τα πεπραγμένα του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα χρήματα που οφείλονται στην ομάδα μας, αλλά και με τα τεράστια ποσά που ξοδεύει αριστερά και δεξιά!».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα