Άρης: Ο Μπεναλουάν χτύπησε οπαδό και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα!

Άρης: Ο Μπεναλουάν χτύπησε οπαδό και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα!

Newsroom
Ο Μπεναλουάν

bet365

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν χτύπησε έναν οπαδό της Πιατσέντζα, κατέληξε στο τμήμα και τελικώς αφέθηκε ελεύθερος!

Το περιστατικό έγινε μετά τον αγώνα της Πιατσέντζα με τη Νοβαρά στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) και μετά τον αγώνα, οπαδοί της Πιατσέντζα συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του γηπέδου, εξοργισμένοι επειδή δε νίκησε η ομάδα τους.

Εκείνη τη στιγμή ο Γιοχάν Μπεναλουάν κατευθυνόταν προς το πούλμαν όταν τον πλησίασαν απογοητευμένοι οπαδοί και μ’ έναν εξ’ αυτών είχε έντονο διάλογο. Η κατάσταση ξέφυγε καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τον γρονθοκόπησε. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που ο οπαδός χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα.

Αντί να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας του, ο Γιοχάν Μπεναλουάν κατέληξε στο τμήμα όπου τελικώς αφέθηκε ελεύθερος. Οργισμένοι από το περιστατικό, οι οπαδοί της Πιατσέντζα περικύκλωσαν το πούλμαν της αποστολής της Νοβάρα, τελικώς όμως βρέθηκε ο τρόπος να αποχωρήσει από το γήπεδο της Πιατσέντζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα