Ολυμπιακός: Παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Άλι Άβιλα σύμφωνα με τους Μεξικανούς (vid)

Ολυμπιακός: Παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Άλι Άβιλα σύμφωνα με τους Μεξικανούς (vid)

λαρισας

bet365

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του μεξικανικού ποδοσφαίρου φαίνεται πώς βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Άλι Άβιλα έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης καθώς εντυπωσιάζει με τη δεύτερη ομάδα της Μοντερέι στο Μεξικό και ήδη η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο 19χρονος μετράει έξι γκολ σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις σε συνδυασμό με τα τρία τέρματα σε πέντε αγώνες με την Κ20 του Μεξικό, είχε ως αποτέλεσμα να έχει γραφτεί στα μπλοκάκια διάφορων σκάουτερ.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στους συλλόγους που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού επιθετικού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Να τονίσουμε εδώ πώς ο ατζέντης του είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τον Σέρτζι Κανός, ο Τζελού Ροντρίγκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα