Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του Μίτσελ σε Πασχαλάκη και τα σχόλια Μπιέλ και Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του Μίτσελ σε Πασχαλάκη και τα σχόλια Μπιέλ και Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του Μίτσελ σε Πασχαλάκη και τα σχόλια Μπιέλ και Μπακαμπού

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta κάποιες δηλώσεις, πρόσφατες, αλλά και ανύποπτο χρόνο, για τον Μίτσελ, εκφράζοντας και μία γνώμη.

Ο Μίτσελ εξέφρασε, λοιπόν, την ελπίδα του να βρίσκεται και του χρόνου στον Ολυμπιακό, με αφορμή τις ευχές της ΠΑΕ για τα 60α γενέθλια του.

Λογικό, αφού ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα στην οποία έχει γνωρίσει, ως προπονητής, τις πιο καλές ημέρες του. Τον έχει τον Ολυμπιακό στην καρδιά του και μπορεί να του «βγάλαμε τη χολή» (έκανε επέμβαση χολής στην πρώτη του θητεία στο Ρέντη) και να άσπρισαν τα μαλλιά του περισσότερο τώρα στα δύσκολα της δεύτερης θητείας του στο Ρέντη, όμως στην πραγματικότητα ξέρει ότι σε αυτή την ομάδα ξανανιώνει ποδοσφαιρικά.

Γνώμη μου είναι ότι αυτή την στιγμή δεν έχει νόημα να συζητάμε για το μέλλον του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, υπό την έννοια ότι η ομάδα καίγεται για τις εννιά απολύτως κρίσιμες τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ έχει ακόμη και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ-που παρεμπιπτόντως, πάντως, θα γίνει στην κατάληξη μίας εβδομάδας «φωτιά»: Τετάρτη 5.4 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τα play-offs, Κυριακή 9.4 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τα play-offs, Τετάρτη 12.4 Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο!

Μπορούμε, όμως, να σταθούμε στα σχόλια δύο βασικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τον προπονητή τους. Και δη σχόλια σε συνεντεύξεις που έδωσαν στο εξωτερικό. Άρα, πραγματικά ήθελαν και είπαν όσα είπαν για τον Μίτσελ.

Ο Πεπ Μπιέλ πανηγυρίζει με τον Κανός μέσα στην Opap Arena

Πρώτος ο Πεπ Μπιέλ ήταν αυτός που τον εγκωμίασε τον Μίτσελ, μιλώντας στο ισπανικό Relevo. «Έχει τις ιδέες του και τις μεταδίδει καλά, αυτό είναι το κλειδί. Έχει επίσης την ίδια ιδέα για το ποδόσφαιρο με εμένα και δυνατό χαρακτήρα», δήλωσε ο αριστεροπόδαρος κυνηγός, τον οποίο ο Μίτσελ στο ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό στις 2 του περασμένου Οκτώβρη (στη νίκη 2-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη), τον είχε αφήσει στον πάγκο και δεν τον είχε βάλει καν αλλαγή, αφού είχε επιλέξει τους Μασούρα, Βρουσάι εξτρέμ και αλλαγές τους, τους Γκάρι, Βαλμπουενά.

Δεύτερος ο Μπακαμπού που μίλησε κολακευτικά για τον Μίτσελ, αφού ερωτηθείς τι έχει να πει για τον Ισπανό τεχνικό στο γαλλικό FootMercato είπε: «Πολλά καλά. Οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν καλή έμπνευση που τον υπέγραψαν. Η σεζόν δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το σύλλογο, αλλά ο κόουτς μπόρεσε να ανεβάσει τον πήχη και να εξασφαλίσει ότι όλοι εργάζονται αποτελεσματικά, προς την ίδια κατεύθυνση. Μαζί του, το καλό είναι ότι ξέρει τι θέλει».

Ας κρατήσουμε τις δηλώσεις του Μπιέλ και του Μπακαμπού, των δύο πρώτων σκόρερ της ομάδας δηλαδή. Ξέρουμε όλοι ότι σε υψηλό επίπεδο όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα-εδώ η Μπάγερν έδιωξε τον Νάιγκελσμαν, έχοντας μόλις προκριθεί επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι πια ένα πόντο πίσω από την Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ξέρουμε πόσο δύσκολη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Όπως και ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του Μίτσελ να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα, έχοντας φτάσει μέσα Δεκέμβρη στο -12 από τον ΠΑΟ και στο -6 από την ΑΕΚ.

Ο Πασχαλάκης σε εντυπωσιακή απόκρουση με τον Βόλο

Ας δούμε, όμως, και την καλή προσπάθεια του Senor και των παικτών του. Και τώρα που γράφω θυμάμαι ότι μετά το 0-3 του Κυπέλλου από την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, είχε βγει ο Πασχαλάκης και είχε δηλώσει, «εμπιστοσύνη στον προπονητή, ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί». Με τον Ολυμπιακό μετά από εκείνο το πραγματικά πολύ άσχημο και ανάποδο και στραβό και τρελό βράδυ, να έχει…

Πρώτον, κάνει την καλύτερη φετινή εμφάνιση του, ανεξαρτήτως του 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Δεύτερον, να έχει κερδίσει με συνολικό σκορ 18-1 τέσσερα παιχνίδια (Παναιτωλικό 6-1 μέσα, Λαμία 3-0 έξω, Λεβαδειακό 6-0 μέσα, Βόλο 3-0 έξω).

Τρίτον, να έχει κερδίσει 3-1 την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, παίζοντας άμα λάχει και με 10 παίκτες στα 25 τελευταία λεπτά λόγω αποβολής

Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ με την ΑΕΚ

Τώρα, ωστόσο, σημασία έχει για τον Ολυμπιακό ένα πράγμα: πώς να κερδίσει τον Άρη. Όλα τα άλλα είναι μετά. Όταν είσαι πίσω στη βαθμολογία, κάθε απώλεια πλέον μπορεί να είναι «τελικό κτύπημα».

Άσχετο: Ιδέα για γκάλοπ-αρέσει η, δεν αρέσει η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας; Αν και νομίζω ότι το ερώτημα είναι ρητορικό, αλλά τέλος πάντων

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.