Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού θα έχει δύσκολο ταξίδι λόγω Εθνικής αλλά αναμένεται πίσω Τετάρτη ή Πέμπτη (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού θα έχει δύσκολο ταξίδι λόγω Εθνικής αλλά αναμένεται πίσω Τετάρτη ή Πέμπτη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπακαμπού με Κανός και Μπα

bet365

Ο έμπειρος Αφρικανός επιθετικός θα έχει δύο αγώνες με την Εθνική του Κονγκό, εκ των οποίων ο 2ος στην Τανζανία αλλά έως την ερχόμενη Πέμπτη θα έχει γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού γυρίζει στην Εθνική του Κονγκό - για την ακρίβεια επανήλθε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του - για πρώτη φορά μετά το 2022 και το ματς με το Μαρόκο όπου είχε ηττηθεί το Κονγκό. Ο Μπακαμπού θα έχει δύο αναμετρήσεις με το Σουδάν, εκ των οποίων η 2η είναι στις 27 Μαρτίου και αναμένεται να διεξαχθεί στην Τανζανία.

Τα δύο ματς αυτά με το Μαρόκο τον Μάρτιο του 2022 (το πρώτο 1-1 και το 2ο 4-1 υπέρ των Μαροκινών) ήταν τα 2 τελευταία του. Ήταν για τα προκριματικά της Αφρικής για το Μουντιάλ. Μάλιστα είχε δώσει ασίστ στο εκτός έδρας 4-1. Είχε συμμετοχή δηλαδή στο τότε γκολ του Μαλανγκό.

Ο Μπακαμπού θα έχει λοιπόν ένα δύσκολο ταξίδι. Παρόλα αυτά αναμένεται έως την ερχόμενη Πέμπτη το αργότερο να είναι πίσω για να επιστρέψει έτσι ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Είτε την προσεχή Τετάρτη είτε την Πέμπτη θα έχει γυρίσει και φυσικά ο Μίτσελ θα θέλει να γυρίσει στο 100% για να τον υπολογίζει απευθείας για το Ολυμπιακός - Άρης στις 2 Απριλίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα