Αρης: Παραμένει η διάψευση παρά την επιθυμία του Προσινέτσκι

Αρης: Παραμένει η διάψευση παρά την επιθυμία του Προσινέτσκι

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι

bet365

Συνάντηση έγινε αλλά προοπτική πρόσληψης του Ρόμπερτ Προσινέτσκι δεν υφίσταται, αυτό είναι τουλάχιστον το μήνυμα που αναδύεται από τον Άρη

Βασιζόμενο σε πληροφορίες από την Κροατία, το Gazzetta έγραψε χθες (22/3) για την περίπτωση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι και τη συνάντησή του με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, αυτή η δια ζώσης επαφή μεταξύ των δύο ανδρών αποτέλεσε και την πηγή πληροφοριών από την Κροατία, βάσει των οποίων εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και πιο συγκεκριμένα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Αρη από το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος ο 54χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στα media της πατρίδας του.

Λέγοντας ότι… «περιμένω την απάντηση του Άρη», ως ένα βαθμό φαίνεται ότι αυτή η συνεργασία αποτελεί επιθυμία κυρίως του ιδίου, ειδικά από τη στιγμή που από τους «κίτρινους» όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται αλλά διαψεύδεται το ενδεχόμενο πρόσληψής του. Για την ακρίβεια, δεν διαψεύδεται η συνάντηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον πρώην προπονητή της Ολίμπια Λουμπλιάνας, τονίζεται όμως ότι η ενδεχόμενη συνεργασία τέθηκε από την πλευρά του 54χρονου προπονητή και δεν βρίσκεται στις σκέψεις των «κίτρινων».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα