Άρης: Το ευρωπαϊκό tour του Παλίκουτσα δείχνει την εστίαση στην επόμενη χρονιά

Άρης: Το ευρωπαϊκό tour του Παλίκουτσα δείχνει την εστίαση στην επόμενη χρονιά

Παλίκουτσα

bet365

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα παραμείνει εκτός Ελλάδας και μετά τη συμμετοχή του στο Transfer Room στην Αγγλία, θα ταξιδέψει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για δια ζώσης συναντήσεις που σχετίζονται με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Είναι προφανές ότι η παρουσία του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τσέλσι εντάσσεται στο πλαίσιο της προεργασίας που γίνεται στον Άρη με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το Transfer Room αποτελεί μια σύγχρονη μορφή «παζαριού» μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων. Δηλαδή, οι σύλλογοι δεν μαθαίνουν μόνο τη διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε άλλες ομάδες εξετάζοντας το ενδεχόμενο απόκτησής τους, αλλά κοινοποιούν τις δικές τους σκέψεις και ουσιαστικά καταθέτουν τη δική τους «transfer list». Είναι ευνόητο ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία, ως συνέχεια της απόφασης σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε χθες και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, ο 44χρονος Κροάτης δεν θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα αλλά θα προηγηθούν ταξίδια του σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πιθανότατα, θα προχωρήσει σε δια ζώσης επαφής με μεταγραφικούς στόχους και γενικώς θα εντείνει τις επαφές του πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Αυτό θα γίνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα – κι έχοντας στα χέρια του ξεκάθαρη ατζέντα – την οποία και θα παρουσιάσει στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα