Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Κουρμπέλης και ξεκίνησε θεραπεία

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Κουρμπέλης και ξεκίνησε θεραπεία

Σωτήρης Μυκονίου
Δημήτρης Κουρμπέλης

bet365

Στο Κορωπί βρέθηκε το πρωί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έκανε θεραπεία λόγω του μικροτραυματισμού του.

Στο προπονητικού κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε το πρωί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την εθνική ομάδα στην Πορτογαλία λόγω του μικροτραυματισμού του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε πρόγραμμα θεραπείας και όπως έχει γίνει γνωστό από νωρίς, ενδεχομένως να μην χρειαστεί να απουσιάζει από το ματς της άλλης Κυριακής με τον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες με τελειώματα και τουρνουά τεσσάρων ομάδων, συμμετείχαν και παίκτες της Κ19.

Θεραπεία ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική ομάδα λόγω μυϊκού τραυματισμού και θα μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σάρλια, προτού συνεχίσει με ατομικό.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα