Μπακαμπού: «Eπρεπε να βάλω ένα stop και τα πράγματα σε μια σειρά» (vid)

Μπακαμπού: «Eπρεπε να βάλω ένα stop και τα πράγματα σε μια σειρά» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπακαμπού

bet365

Ο έμπειρος φορ Σεντρίκ Μπακαμπού με αφορμή (και) την επάνοδό του στην Εθνική ομάδα του Κονγκό μίλησε για τα συναισθήματά του, τα δεδομένα που υπήρξαν αλλά και τον Ολυμπιακό.

Comeback λοιπόν για τον Μπακαμπού στην Εθνική του Κονγκό. Τελευταία φορά που είχε παίξει για τη χώρα του ήταν το 2022 στην ήττα από το Μαρόκο με 4-1.

Τώρα επανέρχεται και μάλιστα ως πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της Stoiximan Super League 1. Με έναν απολογισμό 14 γκολ, τερμάτων σε ντέρμπι (με ΑΕΚ) αλλά και 2 ασίστ. Άρα πιο καλά από ποτέ ενώ η Εθνική του έχει μεγάλη βαθμολογική ανάγκη στα ματς που έρχονται με τη Μαυριτανία εντός και εκτός έδρας για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο έμπειρος στράικερ μίλησε σχετικά στο Canal+. Στάθηκε και στις δυσκολίες που είχε όταν χρειαζόταν να βοηθά την Εθνική αλλά δεν είχε καν ομάδα. Ειδικότερα μεταξύ άλλων διευκρίνισε πως μίλησε με τον κόουτς Ντεσάμπρ που τον έπεισε για το νέο project. «Θέλω να του προσφέρω τα καλύτερα δυνατά 'όπλα' για να πετύχει τους στόχους του. Είχα βάλει την παρουσία μου στην Εθνική σε... παύση και είχα τον χρόνο να σκεφτώ. Αποφάσισα πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και τη χώρα μου διότι το έχει ανάγκη και έχουμε όλοι ανάγκη.

  • Ο Μπακαμπού στην Εθνική του Κονγκό έχει 40 ματς με 13 γκολ και 2 ασίστ.

Είχα φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα μου που δεν είχα ομάδα και έπρεπε να βάλω ένα stop και να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, ο Μπακαμπού αλλά η ομάδα», επισήμανε ανάμεσα στα άλλα. Ο Μπακαμπού επίσης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος / χαρούμενος από το περιβάλλον του στον Ολυμπιακό, πώς όλα πηγαίνουν καλά και ελπίζει να συνεχίσει το ίδιο και ακόμα πιο καλά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα