Μπαλτάκος: «Ουδέποτε κατά τη συνάντησή μου με τον Μαρινάκη του ανέφερα ότι ο Μελισσανίδης με απείλησε»

Newsroom
Ο Μπαλτάκος

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, διευκρινίζοντας ότι ποτέ δεν του έχει πει ότι τον απείλησε ο Μελισσανίδης.

Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Stoiximan Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ανοιχτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Λίγκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος τοποθετήθηκε. Ειδικότερα τόνισε πως δεν ισχύουν τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League 1 περί απειλών από τον Μελισσανίδη.

«Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά», τονίζει ο Μπαλτάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα