Άρης: Το τριήμερο αποφόρτισης και η αποχώρηση των διεθνών

Άρης: Το τριήμερο αποφόρτισης και η αποχώρηση των διεθνών

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Την Πέμπτη (23/3) θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στις προπονήσεις με εξαίρεση τους πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων οδήγησε σε τριήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του Άρη ενώ ο Τόλης Τερζής βρίσκεται στην Αθήνα καθώς είναι μεταξύ των συμμετεχόντων στη σχολή προπονητικής UEFA Pro. Η επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται την Πέμπτη (23/3) όπου σίγουρα θα απουσιάσουν οι πέντε διεθνείς. Πρόκειται για τους Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία), Νικολά Ενκουλού (Καμερούν), Μπράντλεϊ Μαζικού (Κονγκό), Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία), Λούις Πάλμα (Ονδούρες).

Ο Μπράμπετς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 28 του μήνα, μαζί με τον Μπράντλεϊ Μαζικού ενώ μία ημέρες αργότερα θα φτάσουν οι Καμαρά, Ενκουλού. Αντιθέτως, ο Λούις Πάλμα έχει αγώνα στις 29 Μαρτίου απέναντι στον Καναδά που σημαίνει ότι θα επιστρέψει αργότερα από τους υπόλοιπους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα