Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (20/03) στο Gazzetta

bet365

Το ισόπαλο ντέρμπι της «OPAP Arena» με τις διαιτητικές αποφάσεις που συζητήθηκαν, η επικράτηση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και το τρομερό διπλό του ΠΑΟΚ στο «Κλ.Βικελίδης» πρωταγωνιστούν στα... χτυπήματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Η «αλλοίωση» του πρωταθλήματος στην «OPAP Arena» και οι νίκες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Sport Day: «Αλλοίωση»! Γι' αυτό Μπαλτάκος και Μπένετ δεν θέλουν ρέφερι elite. Red Empire! Επίδειξη ισχύος στο Πανθεσσαλικό με σκόρερ Κασάμι, Μπακαμπού και Φορτούνη. Χάος στο Χαριλάου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη και το πλήρωσαν.

Live Sport: Πρώτος και οργισμένος! Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μέταλλο, 0-0 με την ΑΕΚ, έμεινε στην κορυφή, αλλά δικαιολογημένα φωνάζει για τις διαιτητικές αποφάσεις. Φάουλ και 12-0! Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί του (74-76), αλλά στο φινάλε οι διαιτητές στέρησαν στον ΠΑΟ το δικαίωμα να ισοφαρίσει αρνούμενοι διπλή παράβαση (!) σε Ουίλιαμς και Παπαγιάννη.

ΦΩς των Σπορ: Έγινε συνήθεια! Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά στο ΟΑΚΑ 74-76 και μεγάλωσε το σερί επί του Παναθηναϊκού στο 12-0. Τριάρα και πλησιάζει! Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο 0-3. Κόκκινη ευρωκούπα και στο πινγκ πονγκ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τρέμετε όλοι ε; 3-0 στον Βόλο, έτσι για το ξεκίνημα... Γλέντι! Αφεντικό πάλι και χωρίς ανάσα... 12-0! Ο θρύλος αυτή τη φορά ήταν κουρασμένος, αδιάφορος βαθμολογικά και με τα βαριά όπλα του σε μέτρια κατάσταση... αλλά ΝΙΚΗΤΗΣ.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Η μέτρια εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι και το διπλό... χρυσάφι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Metrosport: ΑΕΚ πιο δυνατή μετά τη διακοπή! Το κακό πρώτο ημίχρονο της «Ένωσης» και οι συνεχείς καθυστερήσεις του ΠΑΟ, οδήγησαν το ντέρμπι στην ισοπαλία. Μεγάλες ευκαιρίες από Ρότα (42') και Γιόνσον (47'). Τρομερή διπλή επέμβαση από Αθανασιάδη στο 46ο λεπτό. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Αραούχο στις καθυστερήσεις.

Ώρα των Σπορ: Διπλό χρυσάφι! Τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, πολύ ανώτερος στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με σπουδαίο τρίποντο στο καμίνι του «Κλ.Βικελίδης». «Κλειδιά» της επιτυχίας οι αλλαγές (Σβαμπ, Σάστρε, Τάισον, Τόμας) και το καθαρό μυαλό στην διαχείριση μετά το 1-2. Χρυσή ευκαιρία έχασε ο εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο Άρης, όταν τον σταμάτησαν τα δοκάρια, αλλά «εξαφανίστηκε» στο δεύτερο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα