ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου (vid)

Newsroom
οσφπ

bet365

Αν και το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αμφότερες ομάδες είχαν τελικές προσπάθειες.

Παρότι δεν είχαμε σκορ στο πρώτο ημίχρονο (0-0) του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν αρκετές τελικές προσπάθειες.

Στο 24ο λεπτό η ΑΕΚ ήταν εκείνη που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, καθώς πάτησε περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Για τον Παναθηναϊκό η πιο σημαντική ευκαιρία ήρθε στο 41ο λεπτό όταν ο Μαντσίνι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε το τοίχος αλλά κατέληξε λίγο δίπλα από την εστία της ΑΕΚ.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Λάζαρος Ρότα πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, με εξαιρετική ενέργεια βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπρινιόλι αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός «φώναξε» για τη φάση του 36ου λεπτού όπου αναφέρουν και μέσω του tweet ότι ο Χατζισαφί βρήκε την μπάλα με το χέρι και δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Επίσης αναφέρθηκαν και στο 43ο λεπτό όταν ο Άμραμπατ έκανε χέρι στην απομάκρυνση του Μπρινιόλι και δεν τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα