ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αραούχο και Πινέδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα διατηρεί την ενδεκάδα που ξεκίνησε απέναντι στον Ολυμπιακό με μοναδική εξαίρεση τον Μήτογλου αντί του Βίντα στην άμυνα. Ξανά ο Πινέδα πίσω από τον Αραούχο στην κορυφή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα που θα επέλεγε ο Ματίας Αλμέιδα κόντρα στον Παναθηναϊκό είχαν αρκετά ερωτηματικά, αλλά ο Αργεντινός κόουτς της ΑΕΚ επέλεξε να διατηρήσει τα πρόσωπα που ξεκίνησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με εξαίρεση τον Μήτογλου αντί του τιμωρημένου Βίντα στην άμυνα.

Ο Αθανασιάδης είναι στην εστία, η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου και Ρότα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά ενώ μπροστά ο Πινέδα διατηρείται πίσω από τον Αραούχο στην κορυφή.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον και Φερνάντες, με τον Λιβάι Γκαρσία να μένει εκτός 20άδας καθώς ήταν ανέτοιμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα