Παρασκευόπουλος: «Η εικόνα μας δεν ήταν για να χάσουμε 0-3»

Παρασκευόπουλος: «Η εικόνα μας δεν ήταν για να χάσουμε 0-3»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο αναλυτής του Βόλους, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, ήταν εκείνος που μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό καθώς ο Κώστας Μπράτσος είχε αποβληθεί.

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Κώστας Μπράτσος στο παιχνίδι του Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο αναλυτής της ομάδας, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, να μιλήσει για την ήττα από τους Πειραιώτες (3-0).

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε η εικόνα της ομάδας δεν αντικατροπτίζει το τελικό σκορ.

«Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη και την ομάδα μας για την προσπάθεια. Η εικόνα μας δεν ήταν για να χάσουμε 0-3. Πληρώσαμε τρεις στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τρεις στατικές φάσεις και τρία γκολ. Τι άλλο να πούμε… Ξέρουμε ότι από ‘δω και πέρα όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Πληρώσαμε τις στατικές φάσεις. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα