Λουτσέσκου: «Θέλω να δω αυτοπεποίθηση, πάθος και ένταση»

Λουτσέσκου: «Θέλω να δω αυτοπεποίθηση, πάθος και ένταση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για Άρη και play-offs

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το τι περιμένει από την αναμέτρηση με τον Άρη και σχολίασε τη φετινή ξεχωριστή διαδικασία των play-offs της Stoiximan Superleague 1.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα φετινά play-offs με επτά βαθμούς απόσταση από την πρώτη θέση και πέντε από τη δεύτερη που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μια συνθήκη που διαμορφώθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν αφήνει ικανοποιούμενο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη.

«Η γεύση που μου αφήνει η κανονική περίοδος είναι πικρή, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς μπαίνοντας στα play-offs. Δεν ήταν ο απόλυτα ειλικρινής τρόπος που δεν έχουμε αυτούς τους βαθμούς, καθώς αυτό έγινε λόγω διαιτητικών αποφάσεων», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι μία σεζόν και αναδόμησης, ξέραμε στην αρχή ότι δεν θα ήμασταν όπως θέλαμε. Όσο περνούσε ο καιρός και οι αγώνες καταφέραμε να έχουμε μία πολύ καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο γύρο.»

Επίσης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, είπε:

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα στα μεγάλα παιχνίδια: «Είναι λίγο δύσκολο ν’ απαντήσω σε αυτή την ερώτηση όντας προπονητής, για όλους τους προπονητές είναι σημαντικό η ομάδα να είναι έτοιμη για το επόμενο παιχνίδι γνωρίζοντας τον τρόπο παιχνιδιού και την οργάνωση και την αυτοπεποίθηση, το απαραίτητο κίνητρο. Είναι φυσιολογικό έχοντας εξελίξει την ομάδα από την αρχή της σεζόν, είναι σημαντικό το επόμενο παιχνίδι και εκεί θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας».

Για τη φετινή διαδικασία και το κατά πόσο είναι ανταγωνιστικά τα play-offs: «Δεν ξέρω ακριβώς, ίσως ναι γιατί τρεις ομάδες προηγούνται με έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων, ακολουθούμε και εμείς. Αν είχαμε αντιμετωπιστεί διαφορετικά από το VAR ίσως είχαμε τους βαθμούς που αξίζαμε να έχουμε στην κανονική διάρκεια και να βρισκόμασταν πολύ πιο κοντά. Σε κάθε περίπτωση το να έχεις τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικά συναισθήματα φέροντας ένα διαφορετικό κίνητρο».

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με τον Άρη: «Τι μπορώ να θέλω πέραν από το να κερδίσει; Tα play-offs φέρνουν αντιμέτωπες ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από μόνο του αυτό το γεγονός φέρνει αντιμέτωπους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θέλω από την ομάδα μου να δω αυτοπεποίθηση, πάθος και ένταση».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα