Με Φορτούνη, Χάμες, Κασάμι η πρώτη 11άδα του Ολυμπιακού στα play-offs

Με Φορτούνη, Χάμες, Κασάμι η πρώτη 11άδα του Ολυμπιακού στα play-offs

Με Φορτούνη, Χάμες, Κασάμι η πρώτη 11άδα του Ολυμπιακού στα play-offs

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις πληροφορίες για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού που σκέφτεται να βάλει στο Βόλο ο Μίτσελ.

Πώς θα παρατάξει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι του για τα play-offs αύριο στο Βόλο;

Αν βάλουμε στο…μίξερ τις πληροφορίες που από διάφορες πλευρές μας έχουν προκύψει, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θα βάλει την ενδεκάδα που έκανε το 3-1 στη Φιλαδέλφεια επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τρεις, τις δύο αναγκαστικές, αλλαγές, λόγω των τιμωριών του Χουάνγκ και του Μπιέλ.

Τα νέα πρόσωπα λέγεται ότι θα είναι ο Παπασταθόπουλος μετά από δύο αγωνιστικές (με Λεβαδειακό κι ΑΕΚ) τιμωρίας, ο Χάμες στην επιστροφή του στην δράση μετά από πέντε εβδομάδες κι ο Κασάμι που φαίνεται ότι θα βρεθεί σε αρχικό σχήμα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (!) η, αν θέλετε για πρώτη φορά γενικά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά από ακριβώς δύο μήνες, καθώς τελευταία φορά που είχε ξεκινήσει βασικός ήταν στις 18 Γενάρη, στο 1-0 επί του Άρη για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη, συγκυριακά και τότε με παρτενέρ τον Σαμασέκου, όπως θα γίνει και τώρα, αφού εξακολουθεί να είναι απών λόγω σοβαρού τραυματισμού ο Εμβιλά-παρεμπιπτόντως, αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία πιθανότητα να παίξει με την ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή, καθώς μάλλον θα είναι ευχαριστημένος ο Μίτσελ αν τον έχει για να παίξει με τον Άρη στις 2 Απριλίου στο Καραϊσκάκη στη δεύτερη αγωνιστική των play-offs.

kasami

Κάπως έτσι λοιπόν περιμένουμε ένα σχήμα με Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες, Φορτούνη, Μπακαμπού, Κανός. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Ντόη, ο Ραμόν, ο Ανδρούτσος κι ο Μασούρας.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για τη συγκεκριμένη ενδεκάδα, τότε ο Μίτσελ θα έχει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο Βόλο, στο 4-0 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στις 8 Γενάρη. θα είναι οι Μπα, Σαμασέκου, Κασάμι, Κανός αντί των Ντόη, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα εναλλάσσονται στη μεσαία γραμμή ο Φορτούνης με τον Χάμες, που είχαν παίξει μαζί και στο τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Κολομβιανός ήταν διαθέσιμος πριν τραυματιστεί, στο 6-1 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Μέχρι τώρα, στα (αρκετά) παιχνίδια στα οποίο συνυπήρξαν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο Χάμες ήταν πιο πολύ το 10άρι κι ο Φόρτου έπαιζε πιο περιφερειακά, ως εξτρέμ σε ένα πολύ ελεύθερο όμως ρόλο.

Σε εκείνο το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό, πάλι δεν είχε παίξει ο Μπιέλ, όπως δεν παίζει και τώρα, και ο Μίτσελ δεν είχε παίξει με τρία 10άρια, όπως έβαζε κάποια στιγμή και τους τρεις μαζί πίσω από τον σέντερ φορ σε μία χρονική περίοδο, μεταξύ άλλων και στο 4-0 στο Βόλο.

Άσχετο: Ακόμη και σε αυτό εδώ, μόνο ο Ολυμπιακός υπάρχει από την Ελλάδα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.