Μπέος: «Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω. Ας χάσω και 8-0»

Μπέος: «Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω. Ας χάσω και 8-0»

Newsroom
Μπέος: «Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω. Ας χάσω και 8-0»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως ο Βόλος θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα, εάν δεν αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα του με τον Ολυμπιακό.

Αποφασισμένος να… τραβήξει στα άκρα είναι ο Βόλος, μετά τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στον αγώνα του με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα των play-offs. Το club με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως αν δεν αλλάξει η σχετική απόφαση τότε θα «κατέβει» με τη 2η ομάδα και ο πρόεδρός του Αχιλλέας Μπέος τόνισε κάτι ανάλογο στο Metropolis. «Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Έλληνες διαιτητές που είχαν μία γραμμή για να σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εκεί το κατάντησαν και είναι σαν να έλεγαν…. το ποδόσφαιρο να πάνε να γ@#@$#, είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εάν οι ίδιοι οι άνθρωποι ζουν από αυτό, ο Βόλος δεν φέρει καμία ευθύνη. Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από όλους. Είπαμε όμως να παιχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα επί ίσοις όροις για όλους. Για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη, για ένα όνειρο ζωής. Εάν το αξίζουμε αφήστε μας να το πάρουμε. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ζητώ συγγνώμη από το ποδόσφαιρο. Οπως άλλαξε τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός-Αρης, ας τον αλλάξει και τώρα στον δικό μας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω. Ας χάσω και 8-0. να παίξει ξένος διαιτητής. Και ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτά να τα ξεχάσουνε».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «θα δείτε, θα γελάσουν όλοι. Τι να το κάνω ότι έχω δίκαιο. Και ποιος θα το κρίνει, ο Μπένετ, ο υπάλληλος; Είμαστε άνω κάτω εδώ στον Βόλο. Το τι θα κάνω εγώ, θα το αποφασίσω εγώ για την ομάδα μου. Ομως ζητώ να πάρουν θέση όλες οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Θα κάνω το πρωτάθλημα των play-offs άνω κάτω. Αν θέλουν να γίνει αυτό, ας γίνει. Ο προπονητής θα αποφασίσει τι θα κάνει. Επί ίσοις όροις για τον Βόλο. Αν δεν αλλάξει, ο διαιτητής κακό του κεφαλιού τους κάνουν. Ξέρω ότι έχει αντιδράσει η Λίγκα και όλες οι ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα