Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός στον Βόλο ο Κασάμι (vid)

Ο Κασάμι με τον Άρη

bet365

Ο Ελβετός άλλοτε διεθνής χαφ λόγω των απουσιών που θα έχει ο Μίτσελ θέτει υποψηφιότητα για τη βασική 11άδα στο Βόλος - Ολυμπιακός της προσεχούς Κυριακής.

Ο Μίτσελ για τον Βόλο δεν θα έχει διαθέσιμους τον τιμωρημένο Μπιέλ (που αποβλήθηκε με την ΑΕΚ), τον Ινμπόμ Χουάνγκ λόγω καρτών αλλά και - εκτός απροόπτου - και τον τραυματία Εμβιλά. Άρα ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο του.

Το προφανές είναι ο Σαμασέκου να βρεθεί ξανά στη θέση Νο6. Για τη θέση του οκταριού όμως; Θεωρητικά ο Φορτούνης θα μπορούσε να τραβηχτεί λίγο πιο πίσω αλλά με την εικόνα του Έλληνα μεσοεπιθετικού το τελευταίο διάστημα θα είναι δύσκολο να συμβεί αυτό. Ο Φορτούνης δηλαδή λογικά θα διατηρηθεί στη θέση του πίσω από τον φορ.

Έτσι από τις άλλες επιλογές στον άξονα η πλέον πιθανή και πιο ορθολογική (από την άποψη ότι είναι παίκτης που παίζει εκεί) είναι του Κασάμι. Ο 30χρονος μέσος έχει φέτος 8 ματς σε Ολυμπιακό αλλά και Ολυμπιακό Β' μαζί και είναι ο παίκτης που έβγαλε τη μπαλιά στον Μαρσέλο για τη γκολάρα του στο 4-1 με τον Ατρόμητο στο Novibet Κύπελλο. Ο Κασάμι είχε σκοράρει και στο φιλικό με τη Φόρεστ.

Ιεραρχικά είναι πιο πίσω από τους άλλους χαφ αλλά εάν έπρεπε να κοιτάξει μετά άλλες επιλογές ο Μίτσελ θα πήγαινε σε Ανδρούτσο ή Ντόι. Οπότε ο Κασάμι δείχνει φαβορί ως οκτάρι μπροστά από τον Σαμασέκου. Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον θα έχει να κάνει με τον Χάμες που από τη στιγμή που είναι ΟΚ μένει να φανεί εάν θα έχει πιθανότητες για βασικός ή κατά πόσον θα πάει ως αλλαγή καθώς έχει περάσει ένας μήνας και... κάτι από το τελευταίο του παιχνίδι στο Πρωτάθλημα που ήταν με τον Παναιτωλικό. Το αγωνιστικό πρόσωπο βέβαια του Φορτούνη κάνει δύσκολο το έργο του Ισπανού τεχνικού για το Βόλος - Ολυμπιακός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα