Χάμες Ροντρίγκες: Ο σταρ του Ολυμπιακού που χτίζει μια αμύθητη περιουσία βοηθώντας τη χώρα του

Χάμες Ροντρίγκες: Ο σταρ του Ολυμπιακού που χτίζει μια αμύθητη περιουσία βοηθώντας τη χώρα του

Ο Χάμες Ροντρίγκες πανηγυρίζει το γκολ του με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν λάμπει μόνο εντός των γηπέδων, καθώς φαίνεται ότι και στον επιχειρηματικό κλάδο επεκτείνεται συνεχώς επηρεάζοντας θετικά τη ζωή χιλιάδων συμπατριωτών του.

Στις 12 Ιουλίου ο Χάμες Ροντρίγκες θα σβήσει τα 32α κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του. Το 10άρι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την κολομβιανή έκδοση της «as» δεν έχει τη διάθεση να είναι στα γήπεδα ως τα 36 του και ήδη ετοιμάζεται για τη ζωή του αφότου κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο χώρος των real estate αλλά κι αυτός της εστίασης έχουν ήδη μπει στη ζωή του, ενώ ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στο ποδόσφαιρο έχοντας έναν διαφορετικό ρόλο.

Μέσω δήλωσής του στο περιοδικό Forbes, είπε ανοιχτά ότι πως: «Θα ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο από μια διαφορετική οπτική απ' αυτή του παίκτη. Θα ήθελα να συνεισφέρω με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου στις νέες γενιές σε διοικητικό επίπεδο. Εχω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αθλητισμού και θέλω να συνεχίζω να εξασκούμαι πάνω σ' αυτό».

Το 2017 άνοιξε το δικό του καφέ

Το 2017 άνοιξε το πρώτο του franchise καφέ της αλυσίδας Dos Molinos. Τα εν λόγω καταστήματα λειτουργούσαν κυρίως στο Ιβαγιέ, στην πρωτεύουσα της Τολίμα.

Ετσι, αφού είδε ότι η επιχείρηση είναι κερδοφόρο, αποφάσισε να αγοράσει το σήμα της εταιρίας για να τη φέρει στην πρωτεύουσα. Μέχρι στιγμής έχει στην κατοχή του 5 καταστήματα (3 στο Ιβαγιέ, 1 στη Μεδεγίν και 1 στη Μπογκοτά), απασχολώντας 20 υπαλλήλους. Πρόθεση του Χάμες είναι να επεκταθεί ως το 2026 και σε διεθνές επίπεδο.

«Πάντα ήθελα να έχω μια επιχείρηση που θα μου επέτρεπε να δείξω στον κόσμο την ποιότητα του καφέ που έχουμε στη χώρα μας», τονίζει ο ίδιος.

Επέκταση στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Χάμες Ροντρίγκες δεν περιορίζεται στον καφέ. Ο Κολομβιανός σταρ έχει μπει ως συνεργάτης στην αλυσίδα των εστιατορίων «Salvaje y Arrogante», που λειτουργούν σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Λατινική Αμερική.

Το «Functional Foods» και το «Colombia somos todos» είναι άλλες επενδύσεις της οικογένειας του Χάμες, στην εταιρεία ο μάνατζερ είναι ο θείος του και στο τιμόνι ιδρύματός του βρίσκεται η μητέρα του, Πιλάρ Ρούμπιο, η οποία είναι υπεύθυνη για τα πάντα.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί σε 12 χρόνια έχουμε επηρεάσει τις ζωές περισσότερων από 6.000 αγοριών και κοριτσιών, καθώς και των οικογενειών τους σε 20 δήμους σε Αντιοχεία, Τολίμα, Ατλάντικο και Κασανάρε», δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι ο αγαπημένος του κλάδος για να επενδύσει είναι οι αγροτικές επιχειρήσεις. «Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την Κολομβία, να κάνω το ό,τι μπορώ για να προχωρήσει η χώρα». Μέχρι το 2023, ο Χάμες έχει αποκτήσει μια περιουσία που θα πλησίαζε τα 80 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του «Celebrity Net Worth».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα