Χάμες Ροντρίγκες: Σενάριο από ΜΜΕ της Κολομβίας για «μετακίνηση» του στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Newsroom
Χάμες Ροντρίγκες: Σενάριο από ΜΜΕ της Κολομβίας για «μετακίνηση» του στην Νότιγχαμ Φόρεστ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «El Futbolero» της Κολομβίας ο Χάμες Ροντρίγκες ενδέχεται σοβαρά να αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακόμα ένα σενάριο από το εξωτερικό βάζει «φωτιά» στα σενάρια για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά ένα δημοσίευμα του «El Futbolero» της Κολομβίας βάζει τον διεθνή μεσοεπιθετικό στην «transfer list» της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του Ροντρίγκες έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να τον πάρει στο Νησί το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας των δυο συλλόγων αναμένεται να μετατρέψει την... μετακίνηση σε θέμα χρόνου. Ειδική αναφορά γίνεται στην παρουσία του Κέιρο Νάβας στους Reds με τους δυο τους να έχουν άριστες σχέσεις από τη συνύπαρξη τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χάμες μετράει την τρέχουσα σεζόν πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ, σε 17 εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του με τους Ερυθρόλευκους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα