Κανός: Τι σήμαινε το «J» στον πανηγυρισμό του και η οικογενειακή αφιέρωση!

Κανός: Τι σήμαινε το «J» στον πανηγυρισμό του και η οικογενειακή αφιέρωση!

Νότης Χάλαρης
Κανός: Τι σήμαινε το «J» στον πανηγυρισμό του και η οικογενειακή αφιέρωση!

bet365

Ο Σέρτζι Κανός βρήκε δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα κόντρα στον Λεβαδειακό και αμφότερα γκολ είχαν οικογενειακό... φόντο.

«Η οικογένεια είναι πάνω από όλα». Η φράση που για τον Σέρτζι Κανός καθρεφτίζει την ιδεολογία που κυριαρχεί στο μυαλό του και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και ο ίδιος συγκίνησε τους πάντες όταν σκόραρε και αφιέρωσε το τέρμα του σε εκείνη, με ένα απλό αλλά τόσο σημαντικό μήνυμα: «Σε αγαπάω μαμά».

Ο Ισπανός εξτρέμ επέστρεψε στα γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό και ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 αλλά διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας το 6-0 σε διάστημα δύο λεπτών (86'-88').

Την πρώτη φορά ο ίδιος έδειξε τον ουρανό, δείχνοντας ξανά τη μητέρα του, η οποία έπαιξε τεράστιο ρόλο στην πορεία της ζωής του νεαρού επιθετικού. Ωστόσο στο δεύτερο γκολ, ο Κανός πήγε στην κάμερα και έδειξε το γράμμα «J» στέλνοντας και ένα φιλί.

Όπως ήταν φυσικό, γέμισε αρκετά ερωτηματικά για το που πηγαίνει αυτή η κίνηση και ο λόγος είναι στην αδερφή του, την Τζούντι Κανός. Η νεαρή Ισπανίδα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει δεθεί πολύ αφού τον ακολούθησε μαζί με τη μητέρα του στην Αγγλία όταν τον απέκτησε η Λίβερπουλ.

Μάλιστα η ίδια είχε βρεθεί στην Ελλάδα τις πρώτες μέρες που έφτασε ο Κανός για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η ίδια όπως είναι λογικό προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της και ο μεγάλος της αδερφός της έδωσε κουράγιο μέσα από το γήπεδο.

hwang

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα