Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδη και Σάρλια στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδη και Σάρλια στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέβη σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό βάζοντας τους Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη στην θέση των Τσέριν και Σπόραρ. Ο Σάρλια πήρε την θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να ξεκινήσει τον Κλεϊνχέισλερ στην τριάδα του κέντρου για πρώτη φορά με τον Ούγγρο να παίρνει την θέση του Τσέριν. Βασικός και ο Ιωαννίδης, με τον Σπόραρ να είναι εκείνος που ανακοινώθηκε αρχικά πως θα ξεκινήσει, αλλά τελικά να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε. Την θέση του στην αποστολή πήρε ο Καμπετσής. Τον τιμωρημένο Σένκεφελντ αντικατέστησε ο Σάρλια.

Η υπόλοιπη ενδεκάδα έμεινε απαράλλακτη. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων». Στο κέντρο της άμυνας οι Σάρλια και Μάγκνουσον ενώ στα άκρα της θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλη και Κλεϊνχέισλερ. Στα φτερά της επίθεσης ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι αργεντίνικο δίδυμο με τους Μαντσίνι και Παλάσιος. Στην κορυφή της επίθεσης είναι και πάλι ο Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα