Ατρόμητος: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα πάρουν εισιτήριο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Ατρόμητος: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα πάρουν εισιτήριο κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Παρόμοιους περιορισμούς όπως και σε όλα τα ματς με τους «μεγάλους» θα ισχύουν και για τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Stoiximan Superleague.

Οι Περιστεριώτες έκαναν γνωστό πως υπάρχει ο ίδιος περιορισμός όπως και σε όλα τα ματς με τους «μεγάλους» καθώς εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό (12/3, 19:00) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα τονίζεται ότι δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τον κάθε κάτοχο να μπορεί να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση.
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.
Το ωράριο λειτουργίας και τα σημεία προπώλησης:
Σάββατο 11/3: 10:00- 15:00, από τη Διαχείριση Εισιτηρίων στη θύρα 2
Κυριακή 12/3: 11:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τη Διαχείριση Εισιτηρίων και από τις 17:00 μέχρι και το ημίχρονο από τη θύρα 4.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους.
Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα