Ολυμπιακός: Τα δύο βασικά σενάρια για την 11άδα του Μίτσελ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τα δύο βασικά σενάρια για την 11άδα του Μίτσελ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Ισπανός κόουτς των Πειραιωτών έχει στο μυαλό του κυρίως δύο σχήματα για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός της Κυριακής στη Stoiximan Super League 1 με επικρατέστερο το ένα εκ των δύο.

Ουσιαστικά το βασικό και πιο... ισχυρό αγωνιστικό σενάριο για τον σχηματισμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αυτό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 τείνει προς το 4-2-3-1. Με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ραμόν αριστερά και Ροντινέι δεξιά και δίδυμο στόπερ με Μπα και Ντόι.

Εξάρι ο Σαμασέκου, μπροστά του ο Ινμπόμ Χουάνγκ και ως δεκάρι ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα ο Μασούρας ή ο Κανός με τον Μπιέλ και φορ ο Μπακαμπού. Με τον Φορτούνη σε έναν ρόλο του να γυρίζει και πιο πίσω για να παίρνει μπάλα ή να βοηθάει στην κυκλοφορία της περισσότερο.

Η άλλη εναλλακτική ως προς τη διάταξη θα είναι στο 4-3-3. Να... φορτώσει δηλαδή παραπάνω τον άξονά του ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή στην Opap Arena. Σε επίπεδο προσώπων ως προς τα χαφ άλλες λύσεις είναι αυτές των Ανδρούτσου και Κασάμι αλλά για ένα τέτοιο ματς είναι δύσκολες αποφάσεις / επιλογές. Ή εάν επιλεγεί να πάει εξάρι ο Ινμπόμ και να παίξουν μπροστά του οι Φορτούνης και Μπιέλ.

Να αναφερθεί ξανά πως ο Εμβιλά θα είναι εκτός, ο Χάμες προορίζεται για τον πάγκο και ο Γκάρι Ροντρίγκες δείχνει πιο καλά αλλά προέρχεται και αυτός από ένα διάστημα αγωνιστικής αποχής. Ο Ρέτσος ακόμα και να υπολογίζεται δεν είναι φαβορί για να ξεκινήσει βασικός. Εκτός βέβαια θα είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λόγω καρτών. Ο Ολυμπιακός θα έχει άλλες δύο προπονήσεις πριν το ματς με την ΑΕΚ και το Σάββατο αναμένεται να γίνουν γνωστές οι τελικές επιλογές του Ίβηρα προπονητή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα