Την Δευτέρα ηλεκτρονικά η κλήρωση των play off-play out, το Σαββατοκύριακο (18-19/3) η σέντρα

Την Δευτέρα ηλεκτρονικά η κλήρωση των play off-play out, το Σαββατοκύριακο (18-19/3) η σέντρα

bet365

Την Δευτέρα (13/3) θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η κλήρωση των play off-play out και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά σέντρα στα μίνι πρωταθλήματα.

Καλώς εχόντως των πραγμάτων, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται αυτήν την Κυριακή. Θυμίζουμε ότι όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 19.00 και το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο τόσο στην Opap Arena για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός όσο και στο Περιστέρι για το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

Επίσης, σημαντικά είναι και τα Ιωνικός-Αστέρας, Παναιτωλικός-Λαμία και Λεβαδειακός-ΟΦΗ. Αναμετρήσεις που θα κρίνουν το πλασάρισμα πριν τα play out για τη μάχη του υποβιβασμού.

Από 'κει και πέρα η κλήρωση των play off - play out θα γίνει την Δευτέρα ηλεκτρονικά όπως συνηθίζεται τελευταία. Φυσικά θα μπουν κι οι απαραίτητοι περιορισμοί όπως για παράδειγμα αυτός της Αστυνομίας, που έχει ζητήσει να μην ορίζονται ματς του ΠΑΟΚ και του Αρη στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα ή να μην παίζουν και οι πέντε ομάδες της Αθήνας την ίδια μέρα. Περιορισμός υπάρχει επίσης και στο ως προς την ώρα που γίνονται τα ματς στο Ηράκλειο της Κρήτης, ώστε να μην είναι υποχρεωμένες οι ομάδες για επιπλέον διανυκτέρευση.

Την Τετάρτη (15/2) στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί, λογικά θα υπάρξει και Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει επικύρωση βαθμολογίας και εν συνεχεία να οριστούν και οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (17-18/3), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Επίσης, η Διοργανώτρια Αρχή δεν έχει άγχος ακόμα και για το ενδεχόμενο ανακοίνωσης εκλογών διότι δεν υπάρχει η πίεση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων. Οπότε, αν έχουμε εκλογές μέχρι τις 13-14/5 όπου και θα ολοκληρωθούν τα play off - play out, θα βρεθούν οι διαθέσιμες ημερομηνίες για να μπουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές.

Αναλυτικά το φετινό καλεντάρι που είχε ανακοινωθεί στην αρχή της σεζόν:

α

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα