Άρης: Οι επαφές του Παλίκουτσα με παίκτες και η προσπάθεια αφύπνισης

Άρης: Οι επαφές του Παλίκουτσα με παίκτες και η προσπάθεια αφύπνισης

Άρης: Οι επαφές του Παλίκουτσα με παίκτες και η προσπάθεια αφύπνισης

bet365

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρίσκεται πλέον στην καθημερινότητα του Άρη κι έχοντας βγάλει πρώτα συμπεράσματα προχώρησε σε τετ α τετ με ποδοσφαιριστές προσδοκώντας στην αγωνιστική άνοδο όλων στα Playoffs.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Γερμανοκροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη βρέθηκε στη Λαμία και παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας με τον τοπικό σύλλογο. Εκεί ενισχύθηκε μια πρώτη εικόνα που ήδη έχει σχηματίσει για τους «κίτρινους» και η οποία τον έχει οδηγήσει στην εκτίμηση ότι η ομαδική εικόνα είναι αντιστρόφως ανάλογη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ποδοσφαιριστών.

Αυτό το συμπέρασμα τον έχει οδηγήσει σε μια σειρά προσωπικών επαφών με τους ποδοσφαιριστές, πέραν του μηνύματος που είχε στείλει για την αναγκαία βελτίωση της ομάδας στη διάρκεια των Playoffs. Η άποψη που έχει διαμορφώσει είναι ξεκάθαρη. Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Άρη δεν συνάδουν τόσο με την ποιότητα όσο και με το ποδοσφαιρικό background των ποδοσφαιριστών. Στη δική του ευθύνη εντάσσεται η ερμηνεία αυτής της κατάστασης κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την έναρξη των Playoffs.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δεν θα βιαστεί να καταθέσει τα οριστικά συμπεράσματά του καθώς θέλει να δει την αντίδραση όλων έπειτα από μια σειρά επαφών. Αυτή θα τον βοηθήσει να αντιληφθεί την προσωπικότητα του καθενός, τον χαρακτήρα του και αναλόγως θα διαμορφωθεί η έκθεσή του στη διοίκηση για την τωρινή ομάδα η οποία προφανώς θα παίξει ρόλο στο αγωνιστικό σχέδιο που θα εκπονηθεί ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα