Ολυμπιακός: Κρίνεται και το επίπεδο ετοιμότητας του Χάμες, αβέβαιο το να είναι βασικός με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Κρίνεται και το επίπεδο ετοιμότητας του Χάμες, αβέβαιο το να είναι βασικός με την ΑΕΚ

bet365

Ο Κολομβιανός σταρ αναμένεται να υπολογίζεται με την ΑΕΚ αλλά το βασικότερο... αγκάθι θα έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις 12 Μαρτίου θα έχει συμπληρώσει σχεδόν έναν μήνα που δεν θα έχει παίξει στο Πρωτάθλημα.

Ο Χάμες προερχόμενος από μία τριήμερη αποχή από το κανονικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού αναμένεται να υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά υπάρχει ένα ερωτηματικό. Ο κόουτς Μίτσελ έδειξε στις δηλώσεις του πως ο Κολομβιανός θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena στις 12 Μαρτίου.

Το βασικό θέμα με τον έμπειρο Κολομβιανό όμως δεν είναι μόνο το να είναι στο 100% στις προπονήσεις. Ένα ακόμα εξίσου βασικό ζητούμενο και ίσως και το πλέον σημαντικό θα έχει να κάνει με το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Ο Χάμες σε επίπεδο Πρωταθλήματος / Stoiximan Super League 1 πλησιάζει κοντά σε έναν μήνα αγωνιστικής αποχής. Τελευταίο του ματς ήταν το 6-1 με τον Παναιτωλικό στις 13 Φεβρουαρίου και τώρα έχουμε φτάσει 6 Μαρτίου. Με την ΑΕΚ ουσιαστικά θα συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που θα έχει να παίξει στο Πρωτάθλημα, οπότε αυτό έχει τη σημασία του.

Με αυτό το δεδομένο είναι αβέβαιο ο Χάμες να χριστεί βασικός στο επερχόμενο ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Εάν τελικώς συμβεί αυτό ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του θα είναι ξανά ο Φορτούνης που δείχνει για τα καλά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα έχει δηλαδή εκ νέου τον πρώτο λόγο εφόσον ο Κολομβιανός είναι στον πάγκο.

Ο Χάμες στον Ολυμπιακό έχει 5 γκολ και 5 ασίστ σε 20 αγώνες και ήδη έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ ήταν και εκτός αποστολής από τη ρεβάνς του Novibet Κυπέλλου με την ΑΕΚ που φυσικά αναβλήθηκε λόγω του πολύνεκρου δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα