Αλμέιδα: «Ο Πινέδα είχε υψηλό πυρετό χθες και έδωσε την ψυχή του, έπαιξε σε θέση-κλειδί ο Μάνταλος»

Αλμέιδα: «Ο Πινέδα είχε υψηλό πυρετό χθες και έδωσε την ψυχή του, έπαιξε σε θέση-κλειδί ο Μάνταλος»

Newsroom
Αλμέιδα: «Ο Πινέδα είχε υψηλό πυρετό χθες και έδωσε την ψυχή του, έπαιξε σε θέση-κλειδί ο Μάνταλος»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-3 επί του ΟΦΗ στάθηκε στην πνευματική δύναμη του Πινέδα που χθες είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό, αλλά και στην εμφάνιση του Μάνταλου στον άξονα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου στο «Θ. Βαρδινογιάννης» μετά το 0-3 της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ:

Για την άποψή του για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε ένα σύστημα δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, χρειαστήκαμε ένα διάστημα για να προσαρμόσουμε τα μαρκαρίσματα αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Για το ότι δεν υπήρξε κάποιος παίκτης που να κάνει τη δουλειά του Αραούχο, αν ήταν επιλογή του και αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα: «Είχαμε σχεδιάσει ο Πέτρος (Μάνταλος) να βοηθά τα αμυντικά χαφ και ο Πινέδα να παίζει πιο ψηλά. Όπως γνωρίζετε, ο Πινέδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρχιο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, ξέρω τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να αποδώσει. Την προηγούμενη μέρα, ήταν με υψηλό πυρετό και πραγματικά, είναι ένας τυπικός παίκτης που αφήνει την ψυχή του σε κάθε μπάλα. Μου άρεσε επίσης η δουλειά του Μάνταλου, σε μια θέση που έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να παίξει και είναι θέση κλειδί. Με το ταλέντο που έχει, του δίνουμε περισσότερες πρωτοβουλίες και σήμερα τα πήγε πολύ καλά».

Για το ποιο είναι το στοιχείο που θα πρέπει να έχει η ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα στα πλέι οφ: «Με αυτά που έχω δει τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μεγάλη διαφορά της πρώτης ομάδας με τους υπόλοιπους και ο πρωταθλητής μπορεί να έβγαινε και από τον Φλεβάρη. Πιστεύω ότι αυτή την φορά, υπάρχει ανταγωνισμός, είμαστε πολλές οι ομάδες που ανταγωνιζόμαστε μέχρι τέλος αλλά εγώ είμαι της ιδέας κάθε ματς χωριστά. Εμείς έχουμε άλλο ένα ματς την Τετάρτη και έχουμε να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Από αύριο σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα