Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/03) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/03) στο Gazzetta

bet365

Οι σκέψεις του Μίτσελ για τα προβλήματα του Ολυμπιακού, το πανό στη Νίκαια και το πρώτο 3/3 του Άρη για φέτος στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Οι σκέψεις του Μίτσελ και τα προβλήματα του Ολυμπιακού - Το πανό στη Νίκαια που προκάλεσε αντιδράσεις

Sport Day: Διπλή «παγίδα». Με τις σημαντικές απουσίες των Χάμες, Εμβιλά και Σωκράτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον επικίνδυνο Λεβαδειακό. Προβληματισμός Μίτσελ για το αν πρέπει να χρησιμοποιήσει Ιν-Μπεόμ και Μπακαμπού που είναι στο όριο καρτών και αν «κιτρινιστούν» θα λείψουν με την ΑΕΚ. Ραντεβού με το βάθρο! Για το τρίτο διαδοχικό χρυσό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.

Live Sport: Τρέλα! Χαμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην υποδοχή της Ένωσης για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ. Αποθέωση με συνθήματα και καπνογόνα από 500 οπαδούς. Οργή λαού. Στη Νίκαια από τους οπαδούς του Ιωνικού ξεκίνησε το τσουνάμι αντιδράσεων και στα γήπεδα για μαζική δολοφονία των Τεμπών. Ιδού το μέλλον! Και επίσημα ΓΕΚ Τέρνα, Άκτωρ και Μυτιληναίος συνθέτουν την κοινοπραξία-ανάδοχο που θα κατασκευάσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Τρέχουν και τα έργα και για το «Γ.Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Φως των Σπορ: «Τίποτα δεν είναι αδύνατον!» έδωσε το σύνθημα ο Ιντάλγκο για τον πρώτο τελικό κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην «αιώνια» παρέα των θρύλων ο Χρήστος Ζαντέρογλου που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών. Αντίδοτο ο Σαμασέκου, η αλήθεια για Χάμες, απουσίες και αλλαγές, μονόδρομος η νίκη.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Υπόθεση Μπιέλ! Με τη θέση είχε θέμα και στην Δανία. Πώς η πιο ακριβή μεταγραφή του Ολυμπιακού έχει ρίξει αισθητά τις στροφές της. Φωτιά και... λάβρα με Μίτσελ στο Φάληρο. Πανέτοιμος για νέα ευρωπαϊκή στέψη! Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η τρομερή υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ και το πρώτο 3/3 για τον Άρη φέτος

Ώρα των Σπορ: Πανικός για την ΑΕΚάρα, κάψα για το «διπλό». Πολύ μεγάλο ματς για την ομάδα του Αλμέιδα, που καλείται να νικήσει και τον ΟΦΗ και τις απουσίες της. Original υποδοχή από 500 «ενωσίτες», που ζήτησαν το πρωτάθλημα.

Metrosport: 3 στα 3 θέλει ο Άρη για πρώτη φορά φέτος. Επιστροφή στον άξονα για τον Ματέο Γκαρσία. Οι αποφάσεις του Τερζή για το κέντρο της άμυνας. Αντίδραση. Ο «δικέφαλος» που έχει χάσει αρκετούς βαθμούς (από δικά του λάθη και αποφάσεις διαιτητών) δεν θέλει να την πατήσει ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα