Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Όλη η «Χ»αρά στον Βόλο!

bet365

Ο Ατρόμητος ήθελε να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες «6άδας» όμως το 1-1 στην Τρίπολη τον αφήνει οριστικά εκτός, με τον Βόλο να... κλειδώνει και τυπικά την θέση στα playoffs. Oι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με τον Ρομπάιγ, ο Ζουκάνοβιτς ισοφάρισε για τον Αστέρα.

Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά είχε ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους που κυνήγαγαν το θαύμα της εισόδου στην εξάδα, Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στη Τρίπολη. Με αυτό το 1-1 οι Περιστεριώτες έχασαν κάθε ελπίδα για να βρεθούν στην εξάδα, ωστόσο είναι δεδομένο πως έχουν σωθεί, όπως ουσιαστικά έχουν σωθεί και οι Αρκάδες φτάνοντας ήδη τους 25 βαθμούς.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε τον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν στην εστία με τους Γκαρθία, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς και Άλβαρες μπροστά του. Παρτενέρ του αρχηγού Μουνάφο στη μεσαία γραμμή ήταν ο Αλάγκμπε. Ζουγλής και Σίτο ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής με τον Ριέρα πίσω από τον Μπαράλες.

Από την πλευρά του ο Κρις Κόουλμαν κατέβασε τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο με σύστημα 4-3-3. Ο Γιαννιώτης ήταν στα δοκάρια και οι Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης και Ντε Μποκ αποτέλεσαν την τετράδα της άμυνας. Ο Γκονζάλεθ ήταν μπροστά από τα στόπερ με τους Καμαρά - Κούεν ως εσωτερικούς μέσους. Ροτάριου, Κιάρτανσον και Ρομπάιγ ήταν η τριπλέτα στη γραμμή κρούσης.

Λίγες φάσεις και προβάδισμα Ατρομήτου στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που η αλήθεια είναι πως δεν μας προσέφερε και πλούσιες συγκινήσεις. Κάθε άλλο θα λέγαμε, καθώς ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά το μόνο που είχαμε ήταν δύο τελικές των φιλοξενούμενων που ωστόσο δεν απείλησαν τους γηπεδούχους.

Στο 21' είχαμε το γκολ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο Ρομπάιγ έφυγε δύο μέτρα πίσω από την άμυνα, σκόραρε, ο βοηθός σήκωσε για οφσάιντ, αλλά μετά την υπόδειξη του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά και έγινε έτσι το 0-1. Οι Περιστεριώτες μετά το 0-1 προσπάθησαν να πετύχουν και άλλο γκολ, αλλά ο Παπαδόπουλος στο 32' νίκησε τον Κιάρτανσον στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ή για την ακρίβεια την προτελευταία καθώς στο 36' ο Σίτο με ωραίο πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Άμεση ισοφάριση με κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους που νωρίς νωρίς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 51' οι Αρκάδες έκαναν το 1-1 με τον Ζουκάνοβιτς. Ο Ριέρα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη κάνοντας έτσι το 1-1.

Έμεινε το 1-1 χωρίς την μεγάλη ευκαιρία

Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να βγουν ψηλά και να παλέψουν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να το κάνουν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με τον Καμαρά στο 69' βρέθηκε πιο κοντά στ0 1-2, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε, η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αστέρα.

MVP: Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι αυτό δεν ξεχώρισε για τις πολλές και μεγάλες του φάσεις, κάτι που σε δυσκολεύει για να βγάλεις πολυτιμότερο. Θα βάλουμε όμως τον Ζουκάνοβιτς που με το γκολ του ουσιαστικά άφησε εκτός playoffs τον Ατρόμητο και έβαλε τον Βόλο.

Στο ύψος του: Θα βάλουμε τον έτερο σκόρερ τον Ρομπάιγ που ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ, αλλά και τον Παπαδόπουλο για την απόκρουση στην φάση με τον Καμαρά.

Αδύναμος κρίκος: Δεν μπορείς να πεις πως υπήρχε κάποιος αδύναμος κρίκος από ένα παιχνίδι που ναι μεν είχε λίγες φάσεις, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον.

Η «γκάφα»: Ναι ο Παπαδόπουλος έκανε καλή απόκρουση, αλλά και ο Καμαρά δεν έκανε και την καλύτερη τελική προσπάθεια σε μια φάση που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη και να κρατήσει την ελπίδα στους «κυανόλευκους».

Το «στραγάλι»: Λάθος μεγάλο δεν έκανε ο Τσέτσιλας, αλλά ο βοηθός που ακύρωσε αρχικά το γκολ του Ρομπάιγ τα έχει τα θεματάκια του, καθώς μιλάμε πως ο παίκτης του Ατρομήτου έφυγε δύο μέτρα πίσω.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Ο Αστέρας ουσιαστικά έπαιζε χωρίς κίνητρο, αλλά δεν ήθελε να χάσει, ο Ατρόμητος ήθελε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του θαύματος της εξάδας, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει και κάποιος έτσι το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έληξε με 1-1.

Οι συνθέσεις του αγώνα

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Ατιένθα, Αλάγκμπε (52' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (89' Σανταφέ), Ριέρα (73' Τιλίκα), Ζουγλής (73' Μπερτόγλιο), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67' Έρλινγκμαρκ), Καμαρά, Κούεν (74' Φριντζόνσον), Ροτάριου (74' Κλωναρίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (74' Τζαβίδας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα