Ιωνικός: Με πολλές απουσίες στην Τούμπα

Newsroom
Ιωνικός: Με πολλές απουσίες στην Τούμπα

bet365

Έξι συνολικά απουσίες μετράει ο Ιωνικός για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς μέσα σε αυτούς είναι και οι τιμωρημένοι Βαλεριάνος, Σάκιτς, Μύγας και Φαντιγκά.

Ο Ιωνικός παραμένει οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη σωτηρία του. Οι Νικαιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (5/3) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να μετράει αρκετές απουσίες.

Στο συγκεκριμένο ματς εκτίουν οι Βαλεριάνος, Σάκιτς, Μύγας και Φαντιγκά, με συνέπεια να αποκλειστούν από την αποστολή, ενώ δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Τούμπας τόσο ο Μπουενά όσο και ο Γούλερι που παραμένει εκτός.

Στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Χουτεσιώτης, Αλέν, Χριστοδούλης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Τσιριγώτης, Ρουμπουλάκου, Αντούνες, Κάνιας, Τσίμπσαχ, Πογοσιάν, Μασάς, Λοβέρα, Μάνος, Ελευθεριάδης, Καμπράλ, Σεμπά, Μάντζης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα