Stoiximan Super League: Έξοδος στο Ηράκλειο για την ΑΕΚ, στις έδρες τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Newsroom
Stoiximan Super League: Έξοδος στο Ηράκλειο για την ΑΕΚ, στις έδρες τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

bet365

Φουλ δράση με πέντε ματς στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, της προτελευταίας στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ υποδέχονται Λεβαδειακό και Ιωνικό αντίστοιχα. Έξοδος στη Λαμία για τον Άρη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Βόλο.

Η αρχή γίνεται στις 16:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να θέλει να παραμείνει σχετικά κοντά στην κορυφή υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό που παλεύει για τη σωτηρία του.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε αποστολή χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ παραμένει εκτός, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Σισέ. Πέρα από τον Χάμες, στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού των ερυθρόλευκων δεν βρίσκεται και ο τραυματίας Εμβιλά, ενώ λόγω καρτών δεν είναι επίσης διαθέσιμοι και οι Παπασταθόπουλος και Ροντινέι. Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Στον Μπελμόντ μετά από τέσσερις μήνες μπορούν να υπολογίζουν και πάλι στον Λεβαδειακό, αφού ο Γάλλος χαφ που ήταν από τον Οκτώβριο εκτός δράσης επέστρεψε στην αποστολή των Βοιωτών. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν προβλήματα, αφού για διάφορους λόγους εκτός έμειναν οι Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Λούα Λούα, Γερεμέγιεφ, Σακό, Μουτίνιο, Μπαχανάκ και η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντ, Τορό, Χάμοντ, Μεχία, Βινίσιους, Βήχο, Βρακά, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Κωνσταντινίδη, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκη, Συμελίδης, Τσάπρα, Σαχπεκίδη, Σαβιέρ, Παζ.

Μία ώρα αργότερα (17:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την ουρά φιλοξενεί στους Ζωσιμάδες τον Βόλο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα play offs.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σόρια μπήκε κανονικά στην αποστολή καθώς προπονείται χωρίς προβλήματα τις τελευταίες μέρες. Βέβαια ο Θανάσης Στάικος έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες και συγκεκριμένα επτά καθώς ο Λιάσος όπως αναμενόταν δεν θα ήταν έτοιμος, ενώ εκτός παραμένουν και οι Παντελάκης, Ροσέρο, Παμλίδης, Καραχάλιος, Κιάκος και Κόντε. Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Τέσσερις απουσίες μετράει ο Βόλος. Οι τιμωρημένοι Άλχο και Σιέλης έμειναν εκτός, ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν και οι τραυματίες Μπαριέντος και Μεσκίδα. Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Στις 17:30 στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία που μάχεται για τη σωτηρία της αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες του που του σφράγισαν την παρουσία του στην εξάδα.

Αρκετές απουσίες για τη Λαμία καθώς εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Κορνέζος, Τσιλούλης, Ρόμανιτς, Τόσιτς, Κοσέλεφ, Πάβλοβετς, όπως και οι Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Σαράνοφ, Βασιλακάκης που φαίνεται να μην υπολογίζονται. Η αποστολή της είναι η εξής: Γκαραβέλης, Nικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Με εξαίρεση τον Ρουπ αλλά και τον μακροχρόνιο απόντα Μάνου Γκαρθία, ο Άρης θα παραταχθεί δίχως άλλα προβλήματα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.

Στις 19:30 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» η ΑΕΚ θέλει να προσπεράσει στην κορυφή και να περιμένει το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ, ο οποίος έχοντας μαζέψει αρκετούς βαθμούς στον δεύτερο γύρο κατάφερε να πάρει απόσταση από την ουρά.

Χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες του θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο ΟΦΗ, αφού οι Περέα, Βούρος, Νέιρα και Φελίπε δεν θα είναι στην διάθεσή του Βάλντας Νταμπράουσκας. Απουσιάζουν ακόμη οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Γιοχού, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντικό, Ντζου.

Το θετικό για τον Αλμέιδα είναι ότι έχει στη διάθεσή του τον Φαν Βέερτ, ο οποίος μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είναι βασικός θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν κριθεί σκόπιμο, καθώς υπάρχει λειψανδρία στους επιθετικούς με τον Αραούχο τιμωρημένο και τον Λιβάι Γκαρσία τραυματία. Εκτός από τον Αραούχο, όπως είναι γνωστό, λόγω καρτών απουσιάζει και ο Σιμάνσκι, ενώ απόντες είναι και οι Μοχαμάντι και Φερνάντες που πλέον όμως μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους καθώς προπονούνται κανονικά. Όσο για τον Γαλανόπουλο που δεν βρίσκεται στις επιλογές, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες μέρες. Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 20:30 στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ μετά την απώλεια βαθμών στα Γιάννενα που τον άφησε επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ καθώς δεν υπολογίζεται ο Κάργας επειδή γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και για αυτό τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική. Εκτός παραμένει ο Σβαμπ που βρίσκεται στη χώρα του μετά τη γέννηση του παιδιού του, όπως και για διάφορους λόγους οι Λύρατζης, Ολιβέιρα, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κουαλιάτα και Κούρτιτς. Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους Κοτάρσκι , Ζ. Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη, Τσαούση, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Αν.Ζίβκοβιτς , Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ , Μπράντον, Τζίμα.

Αρκετές απουσίες μετράει ο Ιωνικός. Συγκεκριμένα εκτίουν οι Βαλεριάνος, Σάκιτς, Μύγας και Φαντιγκά, με συνέπεια να αποκλειστούν από την αποστολή, ενώ δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Τούμπας τόσο ο Μπουενά όσο και ο Γούλερι που παραμένει εκτός. Στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Χουτεσιώτης, Αλέν, Χριστοδούλης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Τσιριγώτης, Ρουμπουλάκου, Αντούνες, Κάνιας, Τσίμπσαχ, Πογοσιάν, Μασάς, Λοβέρα, Μάνος, Ελευθεριάδης, Καμπράλ, Σεμπά, Μάντζης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (16:00) CosmoteSport 1

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (17:00) NovaSports Prime

Λαμία - Άρης (17:30) CosmoteSport 2

ΟΦΗ - ΑΕΚ (19:30) CosmoteSport 1

ΠΑΟΚ - Ιωνικός (20:30) NovaSports Prime

Δευτέρα 6/3

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (19:30) CosmoteSport 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 55
2. A.E.K. 53
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 50
4. Π.Α.Ο.Κ. 48
5. ΑΡΗΣ 37
6. ΒΟΛΟΣ 36
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 29
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28
9. Ο.Φ.Η. 26
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 25
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
12.ΙΩΝΙΚΟΣ 15
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14
14. ΛΑΜΙΑ 13

*Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ένα ματς παραπάνω (25) και η ΑΕΚ ένα λιγότερο (23)

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα