Κουρμπέλης: Σενάρια για Ρέιντζερς

Κουρμπέλης: Σενάρια για Ρέιντζερς

bet365

Σύμφωνα με βρετανικό Μέσο, οι Ρέιντζερς θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Ράιαν Τζακ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, footballfancast.com, τονίζει πως ο Μάικλ Μπιλ, δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στην πρώτη του μεταγραφική περίοδο ως προπονητής της ομάδας.

Ωστόσο, το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι... καυτό για την ομάδα της Γλασκώβης. Αστέρες της ομάδας βλέπουν τα συμβόλαιά τους να εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να πρέπει αντικατασταθεί ο Σκωτσέζος διεθνής Ράιαν Τζακ.

Ο 30χρονος είναι έτοιμος να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο και μένει να δούμε αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή αν θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Στην περίπτωση που δεν παραμείνει, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί μια περίπτωση που θα μπορούσαν οι Σκωτσέζοι να κοιτάξουν σοβαρά.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι είναι σημαντικό πως κι ο Κουρμπέλης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα