Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι... αιώνιοι «κολλητοί» Σαραβάκος και Βαμβακούλας έπιασαν κουβέντα πριν από την έναρξη του ντέρμπι

Newsroom
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι... αιώνιοι «κολλητοί» Σαραβάκος και Βαμβακούλας έπιασαν κουβέντα πριν από την έναρξη του ντέρμπι

bet365

«Κολλητοί» φίλοι εδώ και περίπου 40 χρόνια ο Δημήτρης Σαραβάκος με τον Νίκο Βαμβακούλα, δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι «αιωνίων».

Λίγοι γνωρίζουν πόσο ισχυρή είναι η φιλία του Δημήτρη Σαραβάκου με τον Νίκο Βαμβακούλα. Πρώην αντίπαλοι, αλλά και συμπαίκτες στο Τριφύλλι, διατηρούν τη φιλική σχέση τους εδώ και περίπου 40 χρόνια! Κι απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν την ευκαιρία να τα πουν... εξ' αποστάσεως αλλά από κοντά. Αγαπούν διαφορετικές ομάδες, αλλά μέχρι εκεί: ο δεσμός τους δεν... κινδυνεύει από το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι ή την αντιπαλότητα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα