ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα επαναφέρει τον Πινέδα στον άξονα ξεκινώντας τον Γκατσίνοβιτς αριστερά για την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena.

Ένα από τα πλάνα που είχε στο μυαλό του ο Αλμέιδα το προηγούμενο διάστημα ήταν και η επαναφορά του Πινέδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Γκατσίνοβιτς να επιστρέφει στην αριστερή πλευρά και ο Αργεντινός τεχνικός το κάνει πράξη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena.

Ο «Πελάδο» ξεκινάει την ΑΕΚ με τον Πινέδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Γιόνσον, με τον Γκατσίνοβιτς στην αριστερή πλευρά, τον Άμραμπατ να διατηρείται δεξιά, όπως φυσικά και ο Αραούχο πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση.

Στα μετόπισθεν ο Αθανασιάδης παραμένει στην εστία, όπως και οι Χατζισαφί και Ρότα στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, όπως αναμενόταν, ο Τζαβέλλας ξεκινάει πλάι στον Βίντα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ και Ελίασον.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα