ΠΑΟΚ: Οι 11+1 κλήσεις παικτών στην Εθνική Νέων και «το πλάνο προχωράει»

ΠΑΟΚ: Οι 11+1 κλήσεις παικτών στην Εθνική Νέων και «το πλάνο προχωράει»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι 11+1 κλήσεις παικτών στην Εθνική Νέων και «το πλάνο προχωράει»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τάσος Θέος, κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές στην Εθνική Νέων ενόψει της προετοιμασίας για τους αγώνες στον γύρο Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023. Οι 11+1 ανήκουν στον ΠΑΟΚ!

Για τις προπονήσεις και τα δύο φιλικά παιχνίδια ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος, κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δώδεκα ανήκουν στον ΠΑΟΚ!

Καθόλου παράξενο θα πει κάποιος, καθώς οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν βασικοί «αιμοδότες» όλων των μικρών εθνικών ομάδων, εξάλλου είναι γνωστή σ’ αυτές τις κατηγορίες η άριστη παραγωγική διαδικασία που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο success story σ’ αυτές τις ηλικίες, με ουκ ολίγα παιδιά των ακαδημιών του να καταλήγουν στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες, «το πλάνο προχωράει», όπως χαρακτηριστικά έγραψε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο σχόλιο για την είδηση της κλήσης σε 11 ποδοσφαιριστές της (Μοναστηρλής, Τσίκος, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Κωττάς, Γεωργιάδης, Γκούμας, Σμυρλής, Σπυράκος, Γκιτέρσος και Αδάμ.) για τα φιλικά με το Ισραήλ στις 27.02 και στις 02.03.

Στην… ενδεκάδα του «Δικεφάλου» έρχεται να προστεθεί και ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος ναι μεν αγωνίζεται στον Βόλο με τη μορφή δανεισμού, αλλά ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Tην προετοιμασία της για τους αγώνες στον γύρο Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 τον προσεχή Μάρτιο, συνεχίζει η Εθνική Ομάδα Νέων, η οποία θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη του Ισραήλ στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στις 28 Φεβρουαρίου (15:00) και 2 Μαρτίου (11:30).

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αναστάσιος Θέος απηύθυνε πρόσκληση σε 24 ποδοσφαιριστές ενόψει των δύο αναμετρήσεων. Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Θέου:

Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Θέου:

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Μοναστηρλής (ΠΑΟΚ), Θωμάς Βρακάς (ΠΑΣ Γιάννινα), Νίκος Μπότης (Ίντερ)

Αμυντικοί: Δημήτρης Κεραμίτσης (Ρόμα), Σπυρίδων Χατζηκυριάκος (ΑΕΚ), Νικόλαος Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Ελευθέριος Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Αλέξιος Καλογερόπουλος (Ολυμπιακός), Αθανάσιος Προδρομίτης (Παναθηναϊκός), Χαράλαμπος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ).

Μέσοι: Ζήσης Τσίκος (ΠΑΟΚ), Ευάγγελος Νικολάου (Παναιτωλικός), Χρήστος Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός), Αναστάσιος Συμεωνίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτριος Κωττάς (ΠΑΟΚ), Γιώργος Κυριόπουλος (Παναθηναϊκός),

Επιθετικοί: Λάμπρος Σμυρλής (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Γκούμας (ΠΑΟΚ), Νίκος Σπυράκος (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Αδάμ (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Βολάκης (Παναθηναϊκός), Ιωάννης Γκιτέρσος (ΠΑΟΚ), Αλέξιος Γκολφίνος (ΑΕΚ), Γιώργος Κούτσιας (Βόλος).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα