Γιόβιτς: Θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μίλαν
Ο Λούκα Γιόβιτς,που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Μίλαν το καλοκαίρι, αφού οι ροσονέρι δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.
Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Ουριέλ Λουγκτ, ο 27χρονος Σέρβος φορ θα αποχωρήσει από τη Μίλαν το καλοκαίρι, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σέρζιο Κονσεϊσάο και θα μείνει ελεύθερος.
Έτσι, το καλοκαίρι ο 27χρονος επιθετικός που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ρεάλ Μαδρίτης, Φιορεντίνα και Άιντραχτ θα είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής.
Ο Λούκα Γιόβιτς αποκτήθηκε από τους Ροσονέρι τον Σεπτέμβριο του 2023 και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 35 εμφανίσεις με την ομάδα. Ο Σέρβος επιθετικός έχει σκοράρει 9 φορές και έχει προσφέρει δύο ασίστ.
🚨🇷🇸Luka Jovic no renovará su contrato con #Milan y se irá libre a fin de temporada.
— Uriel Iugt (@urieliugt) February 24, 2025
↪️ El delantero con pocos minutos tiene decidido no seguir en el “Rossoneri”. En enero tuvo ofertas de Monza y del fútbol brasileño.
✴️Tiene sondeos de Emiratos Árabes y del #OlympiacosFC 🇬🇷 pic.twitter.com/wmrgbnSVWF
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
