Λάτσιο - Γιουβέντους 1-0: Νίκη στο τέλος με σούπερ Μανδά!

Newsroom
Λάτσιο - Μανδάς

bet365

Ο Μάρουσιτς με γκολ στο 93' και ο Μανδάς με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις έδωσαν στη Λάτσιο τη νίκη 1-0 κόντρα στη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο».

Η Λάτσιο επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους χάρη σε ένα απίθανο φινάλε, αφού ο Μάρουσιτς πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις, δίνοντας έτσι στην ομάδα του βαθμολογική ανάσα, αφού βρέθηκε στην 7η θέση.

Οι Λατσιάλι μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση να πρεσάρουν ψηλά τους Μπιανκονέρι. Οι Ρωμαίοι, επομένως, πατούσαν καλύτεροι και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 20′ με τον Καστεγιάνος, ενώ οι Τορινέζοι, απείλησαν μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Κιέζα, αλλά ο Μανδάς αντέδρασε εξαιρετικά και κράτησε το μηδέν.

Οι Λατσιάλι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με κατοχή μπάλας και φάσεις, ενώ σε δυο ακόμα περιπτώσεις ο Μανδάς με σωστές τοποθετήσεις κράτησε την ομάδα του μέσα στο κόλπο. Στο 73′, π οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθούν, αλλά ο Μπρέμερ πρόλαβε να κοντράρει το σουτ του Μάρουσιτς. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ. Σέντρα του Γκεντουζί, κεφαλιά του Μάρουσιτς και η μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι για το τελικό 1-0!

Λάτσιο: Μανδάς, Χίλα, Ρομανιόλι, Καζάλε, Μάρουσιτς, Καμάντα (80′ Γκεντουζί), Κατάλντι (80′ Βεσίνο), Φελίπε Αντερσον, Τζακάνι (84′ Λουίς Αλμπέρτο), Πέδρο (57′ Ισακσεν), Καστεγιάνος (58′ Ιμόμπιλε).

Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (46′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Μιρέτι (46′ ΜακΚένι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Καμπιάζο (63′ Γουεά), Κιέζα (68′ Γιλντίζ), Κιν (80′ Σεκούλοφ).

«Μοιρασιά» για Τζένοα και Φροζινόνε

Τζένοα και Φροζινόνε ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Luigi Ferraris» για την 30η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλμπερτ Γκούντμουντσον. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός και έφτασαν στην ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα, με το άψογο πλασέ του Ρέινιερ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το τελικό 1-1.

Ο Σανάμπρια «καθάρισε» για την Τορίνο

Η Τορίνο επικράτησε εντός έδρας της Μόντσα με 1-0 και κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για την 7η θέση, η οποία ίσως στο τέλος της σεζόν οδηγήσει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για την ομάδα του Ιβάν Τζούριτς ο Αντόνιο Σανάμπρια από το σημείο του πέναλτι στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα