Ίντερ - Τζένοα 2-1: Ακάθεκτη για τον τίτλο (vid)

Ίντερ - Τζένοα 2-1: Ακάθεκτη για τον τίτλο (vid)

Newsroom
Ασλάνι

bet365

Η Ίντερ δε σταματά πουθενά, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Τζένοα και βρέθηκε στο +15 από τη Γιουβέντους.

H αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα άρχισε, μιας και η φετινή Ίντερ δε σταματά πουθενά. Η ομάδα του Ιντσάγκι επικράτησε εύκολα 2-1 εντός έδρας της Τζένοα και βρέθηκε στο +15 από τη Γιουβέντους. Ηταν η 10η διαδοχική νίκη για τους Νερατζούρι στη Serie A, χωρίς αυτή τη φορά να εντυπωσιάσουν με την εικόνα τους. Οι Ροσομπλού προσπάθησαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, η οποία ήταν μόλις η δεύτερη στα 12 τελευταία πρωταθλήματος.

H Ίντερ απειλήθηκε στο 26′ με την κεφαλιά του Ρετέγκι που απέκρουσε ο Ζόμερ, για να αστοχήσει στην επαναφορά ο Γκούντμουντσον. Οι Ροσομπλού δε σκόραραν και τελικά λίγα λεπτά μετά, στο 30′, ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Εξαιρετικός συνδυασμός, ο Σάντσες με κάθετη έβγαλε στον Ασλάνι, ο οποίος στο τετ α τετ δεν αστόχησε! Η Ίντερ είχε το μομέντουμ και λίγο αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ.

Στο 38′ ο Λαουτάρο έβγαλε σε θέση βολής τον Μπαρέλα που αστόχησε αλλά ο διαιτητής, έδειξε το σημείο του πέναλτι και δεν άλλαξε την απόφασή του ούτε μετά την εξέταση του VAR. Ετσι, ο Σάντσες ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο 54′ ο Βάσκες με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα όμως, μιας και η Ίντερ είχε όλες τις λύσεις ανασταλτικά.

Ιντερ: Ζόμερ, Παβάρ (73′ Μπίσεκ), Ντε Φράι, Αουγκούστο, Ντούμφρις (46′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Ασλάνι, Μχιταριάν, Ντιμάρκο (65′ Ατσέρμπι), Σάντσες (65′ Τουράμ), Λαουτάρο (76′ Αρναούτοβιτς).

 

SERIE A Τελευταία Νέα