Serie A: Η μικρή Μελίσα «ένωσε» οπαδούς Γιουβέντους και Ίντερ

Βασίλης Μπαλατσός
melissa-inter

bet365

Οι οπαδοί της Γιουβέντους σήκωσαν πανό για τη μικρή Μελίσα που δίνει μάχη για τη ζωή της και ο πατέρας της τους ευχαρίστησε παρόλο που είναι Ίντερ.

Εδώ δεν χωράνε οπαδικά. Στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Φροζινόνε οι φίλοι των Μπιανκονέρι σήκωσαν στην Curva Sud του «Allianz Stadium» ένα πανό που έγραφε «μην τα παρατάς Μελίσα» και το άφησαν εκεί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα μικρό κοριτσάκι που περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πρόκειται για μια κίνηση που πέρασε απαρατήρητη από τα ιταλικά ΜΜΕ αλλά και από τους οπαδούς των άλλων ομάδων στα Social Media. Μάλιστα ο πατέρας της μικρής με ανάρτηση του ευχαρίστησε τους φίλους της Γιούβε παρόλο που είναι... Νερατζούρο.

«Αν και είμαι οπαδός της Ίντερ, ευχαριστώ τους Γιουβεντίνους για το μήνυμά τους για την κόρη μου. Αυτή είναι η όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού. Μπορούμε να έχουμε τις διαφορές μας αλλά μπορούμε να είμαστε και ενωμένοι. Ευχαριστώ», αναφέρει στην ανάρτηση του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα